Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbedovertrek Percal

Percal is 100% katoen, maar dan van een hogere kwaliteit. Bij deze gekamde gemerceriseerde katoen worden minimaal 200 garen per inch gebruikt waardoor een sterke en soepele stof ontstaat. Dit is mogelijk doordat voor percal katoen de katoenvezels zeer fijn worden gekamd zodat er dunnere garen van kunnen worden gesponnen. Percal dekbedovertrekken voelen hierdoor heerlijk zacht en glad aan, waardoor dit materiaal perfect geschikt is voor de kwaliteitszoeker.

Percallen dekbedovertrek

Percal is eigenlijk 100% katoen, maar dan van hogere kwaliteit. Bij de weving van percal katoen worden minimaal 200 garen per inch gebruikt en hierdoor ontstaat een sterke en toch soepele stof. Met een percal katoenen dekbedovertrek heeft u een ijzersterk en tegelijkertijd satijnzacht. Daarnaast geeft de lichte glans van het overtrek een luxe uitstraling. Door de zeer goed kwaliteit van het stof bent u jarenlang gegarandeerd van een mooi dekbedovertrek. Bedsupply biedt een ruim assortiment aan percal katoenen overtrekken. U kunt hierboven kiezen uit diverse kleuren, dessins, maten en merken. De leveranciers van Bedsupply zijn met zorg voor u geselecteerd. Zo kunt u kiezen uit bekende topmerken als Beddinghouse, Cinderalla en Damai.

Percale katoen dekbedovertrek

Een percale katoenen dekbedovertrek kan omschreven worden als zacht, soepel en zeer stevig. Het enige wat ontbreekt is de lichte glans van satijn. De bovenstaande positieve eigenschappen hierboven maken de percale katoen dekbedovertrekken geschikt voor de warme zomerdagen. Een bijkomend voordeel is dat het percale dekbedovertrek makkelijk te onderhouden is. Het kan namelijk net als een gewoon katoenen dekbedovertrek op maximaal 60 graden de wasmachine in. Echter wordt er wel aangeraden het binnenstebuiten te wassen.