Menu
Menu
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbedovertrek Percal

Percal is 100% katoen, maar dan van een hogere kwaliteit. Bij deze gekamde gemerceriseerde katoen worden minimaal 200 garen per inch gebruikt waardoor een sterke en soepele stof ontstaat. Dit is mogelijk doordat voor percal katoen de katoenvezels zeer fijn worden gekamd zodat er dunnere garen van kunnen worden gesponnen. Percal dekbedovertrekken voelen hierdoor heerlijk zacht en glad aan, waardoor dit materiaal perfect geschikt is voor de kwaliteitszoeker.

Percale dekbedovertrek

Percal is eigenlijk 100% katoen, maar dan van hogere kwaliteit. Bij de weving van percal katoen worden minimaal 200 garen per inch gebruikt en hierdoor ontstaat een sterke en toch soepele stof. Met een percal katoenen dekbedovertrek heeft u een ijzersterk en tegelijkertijd satijnzacht. Daarnaast geeft de lichte glans van het overtrek een luxe uitstraling. Door de zeer goed kwaliteit van het stof bent u jarenlang gegarandeerd van een mooi dekbedovertrek. Bedsupply biedt een ruim assortiment aan percal katoenen overtrekken. U kunt hierboven kiezen uit diverse kleuren, designs, maten en merken. De leveranciers van Bedsupply zijn met zorg voor u geselecteerd. Zo kunt u kiezen uit bekende topmerken als Beddinghouse, Cinderella en Damai.

Dekbedovertrek 240x220 percale katoen

Een dekbedovertrek van 240x220 sluit aan bij een dekbed van 200 of 220 centimeter lang. Door de extra lange instopstrook kunt u het dekbedovertrek mooi aansluiten. In het bovenstaande assortiment kunt u dan ook een ruim assortiment van deze maat vinden, uiteraard gemaakt van percale katoen. Naast deze maat kunt u ook vele andere populaire en minder populaire maten vinden, zo kan iedereen een percal dekbedovertrek vinden dat past!