Dekbedovertrek 120x150

Dekbedovertrekken van 120 x 150 zijn speciaal voor peuter bedjes. Deze dekbedovertrekken zijn er in verschillende materialen, kleuren en merken. De dekbedden die u hieronder vindt zijn van hoogstaande kwaliteit en gaan tot jarenlang mee! In het ruime assortiment dekbedovertrekken van 120x150 centimeter vindt u voor iedere kinderkamer de ideale match.
 

120 x 150 dekbedovertrekken

De maat 120 x 150 cm is in veel winkels beperkt verkrijgbaar. Toch heeft Bedsupply een mooi aanbod dekbedovertrekken in deze maat. Deze maat is geschikt voor een peuterbedje of de wat grotere ledikantjes. U kunt kiezen uit diverse kleuren en bekende topmerken zoals Briljant en Damai. Hierdoor bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit dekbedovertrek. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten materialen. Elk materiaal heeft zijn unieke eigenschappen. Weet u niet precies welk materiaal voor uw kind geschikt is? Lees hier meer over de soorten materialen. De filter aan de linkerkant kunt u gebruiken om uw wensen aan te geven en direct het juiste product online te kopen.


Peuter dekbedovertrek 120x150

Zoals de naam het inderdaad al zegt, zijn dekbedovertrekken in de 120x150 peuter dekbedovertrekken. Deze maat komt voordat uw kind overgaat op een eenpersoons dekbedovertrek en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints en materiaalsoorten. Het peuter dekbedovertrek in de maat 120x150cm past perfect op een ledikantje!