Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Maat Laken
Merk
Soort
Serie
Levertijd
Korting

LakensLakens zijn er in verschillende materialen, kleuren en maten. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om te selecteren op katoenen lakens, satijnen lakens, flanellen lakens of linnen lakens. Lakens kunnen direct om de matras als onderlaken worden gebruikt of onder de deken ter bescherming van de deken en verhoging van het slaapcomfort. Bovendien worden lakens ook in de zomer veel gebruikt om heerlijk koel onder te kunnen slapen. In dit geval kunt u het best lakensets kopen, aangezien deze ook bijpassende kussenslopen bevatten. De lakens gaan enorm lang mee en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit van topmerken als Damai, Cinderella en Romanette.

Laken

Een laken, ook wel bedlaken of beddenlakens genoemd, is erg geschikt om te gebruiken onder de deken ter bescherming van de deken en het verhogen van het slaapcomfort. Daarnaast kan een laken in de zomermaanden erg prettig zijn om onder te slapen. De lakens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals witte en zwarte lakens, waardoor u zeker een kleur vindt die past bij het interieur van uw slaapkamer. Er is ook een speciale categorie voor lakensets. Deze lakensets bevatten naast lakens ook kussenslopen, waardoor deze ideaal zijn voor in de zomer. Zo kunt u heerlijk koel onder een laken slapen én past uw beddengoed uitstekend bij elkaar. Naast vlakke lakens kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor hoeslakens. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om uw voorkeuren voor een laken aan te geven. Bijvoorbeeld de kleur, het merk of de maat van het laken. Wilt u lakens kopen maar bent u benieuwd welke maat u nodig heeft? De 1-persoonsmaat staat gelijk aan 160x260 cm, de 2-persoonsmaat aan 200x260 cm en de lits-jumeaux aan 240x260 cm. Naast de reguliere lakens voor volwassenen, heeft Bedsupply tevens twee soorten lakens voor de kleineren onder ons:

Ledikantlaken

Zoals de naam het al aangeeft, is een ledikantlaken ideaal voor een ledikantje. Een kind kan tot 2 jaar het best niet onder een echt dekbed slapen, om zo de kans op verstikking achterwege te laten. De oplossing in dit geval ligt in een ledikantlakentje en, indien het weer wat kouder is, een ledikantdekentje. Hierin heeft Bedsupply een zeer breed assortiment met verschillende motieven en kleuren. De ledikantlakens hebben een grootte van 100x150cm.

Wieglaken

Ook een wieglaken benoemt precies waarvoor het bedoeld is. In een wieg is een laken noodzakelijk, doordat uw kindje in een wieg nog niet onder een dekbed kan slapen. In dat geval is een wieglaken (en in de winter ook nog een wiegdeken) de perfecte oplossing. Dit wieglakentje kunt u het best strak om het matras heen doen, zodat uw kindje goed onder het lakentje ligt en in positie blijft liggen. De wieglakens hebben een grootte van 100x150 cm óf van 70x100 cm