Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbedovertrek 1 persoons

Als u op zoek bent naar een 1 persoons dekbedovertrek, dan kunt u hier een ruim assortiment vinden. De merken waar Bedsupply mee samenwerkt leveren allen hoge kwaliteit, waardoor u altijd kiest voor kwaliteit, maar toch veel keuze heeft. Zo kunt u verschillende materialen, kleuren en merken vinden. Als u een 1 persoons dekbedovertrek besteld bij Bedsupply, dan ontvangt u daar altijd ook een bijpassende kussensloop bij. Dus ontdek het assortiment en bestel vandaag nog uw nieuwe 1 persoons dekbedovertrek.

1 persoons dekbedovertrek

Het assortiment 1-persoons dekbedovertrekken van Bedsupply is zeer groot. Het aanbod bestaat uit dekbedovertrekken van diverse bekende kwaliteitsmerken zoals Damai, Beddinghouse en Essenza. U kunt kiezen uit veel kleuren. Op deze manier vindt u altijd een dekbedovertek die bij de inrichting van uw interieur past. Weet u niet precies welk materiaal voor uw geschikt is? Lees hier meer over de verschillende eigenschappen van de materialen. Een 1-persoons dekbed is 140 cm breed en kan 200 cm of 220 cm lang zijn. De ruimte die aan de onderkant overblijft kunt u gebruiken als instopstrook. Het maakt dus niet uit of kiest voor een 140x200 overtrek of 140x220 dekbedhoes want in de praktijk zal dit hetzelfde zijn. De filter aan de linkerkant kunt u gebruiken om uw wensen aan te geven, zoals de kleur, het materiaal of het merk.

Eenpersoons dekbedovertrek

De eenpersoons dekbedovertrekken van Bedsupply zijn in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar. U kunt hierbij denken aan flanel, ideaal voor in de winter door het opgeruwde katoen wat warm aanvoelt, en satijn, wat ervoor zorgt dat de stof zo glad en zacht als fluweel aanvoelt. Daarnaast zijn zeer veel eenpersoons overtrekken met een kinderprint beschikbaar, waardoor ze geschikt zijn voor uw kind wanneer deze overstappen naar een eenpersoons bed.

Wit dekbedovertrek 1 persoons

Wilt u dat uw slaapkamer rust en warmte uitstraalt? Bekijk dan zeker het witte dekbedovertrek in ons assortiment. Het dekbedovertrek is beschikbaar in verschillende en er wordt onderscheid gemaakt tussen 1- en 2-persoons dekbedovertrekken. Bij de keuze voor een wit dekbedovertrek wenst u dat het overtrek lang mee gaat en zijn kleur behoud. Bij Bedsupply worden enkel merken aangeboden van goede kwaliteit. Welk overtrek vind u het mooist?