Dekbedovertrek 1 persoons

1 persoons dekbedovertrekken zijn 140 centimeter breed en geschikt voor dekbedden van 200 en 220 centimeter lang. Eenpersoons dekbedovertrekken zijn in verschillende materialen, kleuren en merken verkrijgbaar. Bij een 1-persoons dekbedovertrek wordt automatisch 1 kussensloop geleverd. Hieronder vindt u het ruime assortiment dekbedovertrekken van Bedsupply, met beddengoed van materialen van zeer hoge kwaliteit waaronder u gegarandeerd heerlijk slaapt!

1 - 80 van 1712

 

1 - 80 van 1712

1 persoons dekbedovertrek

Het assortiment 1-persoons dekbedovertrekken van Bedsupply is zeer groot. Het aanbod bestaat uit dekbedovertrekken van diverse bekende kwaliteitsmerken zoals Damai en Beddinghouse. U kunt kiezen uit veel kleuren. Op deze manier vindt u altijd een dekbedovertek die bij de inrichting van uw interieur past. Weet u niet precies welk materiaal voor uw geschikt is? Lees hier meer over de verschillende eigenschappen van de materialen. Een 1-persoons dekbed is 140 cm breed en kan 200 cm of 220 cm lang zijn. De ruimte die aan de onderkant overblijft kunt u gebruiken als instopstrook. De filter aan de linkerkant kunt u gebruiken om uw wensen aan te geven, zoals de kleur, het materiaal of het merk.


Eenpersoons dekbedovertrek

De eenpersoons dekbedovertrekken van Bedsupply zijn in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar. U kunt hierbij denken aan flanel, ideaal voor in de winter door het opgeruwde katoen wat warm aanvoelt, en satijn, wat ervoor zorgt dat de stof zo glad en zacht als fluweel aanvoelt. Daarnaast zijn zeer veel eenpersoons overtrekken met een kinderprint beschikbaar, waardoor ze geschikt zijn voor uw kind wanneer deze overstappen naar een eenpersoons bed.