Menu
Menu
-
-
Type Dekbed
Materiaal
Maat
Merk
Warmte Klasse
i
Keurmerken
Prijs
Levertijd

Onderdeken

Een onderdeken is geschikt om op een normaal matras te leggen waardoor het matras een stuk zachter en comfortabeler zal aanvoelen. Het is feite dus een soort topper matras. Daarnaast kan een onderdeken diverse medische klachten wegnemen of verminderen, zoals reumatische klachten of spier- en gewrichtsklachten. Bedsupply heeft verschillende onderdekens van verschillende materialen geselecteerd welke hieronder terug te vinden zijn. Zo is er keuze is uit een katoenen onderdeken maar ook de traditionele warme wollen onderdekens.

Wollen onderdeken

Een onderdeken is een wollen of katoenen deken dat op het matras word gelegd. Een onderdeken zorgt voor een geweldig slaapcomfort gedurende de nacht. Een wollen onderdeken heeft als eigenschap dat het u heerlijk warm houdt tijdens uw nachtrust. Hierdoor is een onderdeken ideaal voor mensen met spier- en gewrichtsklachten of een aandoening zoals reuma. Bedsupply heeft verschillende onderdekens van verschillende merken. De filter aan de linkerkant kunt u gebruiken om uw wensen te selecteren. Klik op bovenstaande producten voor meer informatie en om nu uw onderdeken online te kopen.

Futon

Een Futon is een onderdeken die direct op het matras kan worden gelegd zodat het bed zachter voor u zal aanvoelen. Een futon zorgt daarnaast voor extra warmte tijdens de koudere periode en een futon beschermt het matras tegen verschillende invloeden.