Menu
Menu
-
-
Type
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Spreien

Spreien

Bedsupply heeft een groot assortiment spreien in verschillende soorten, kleuren en maten. Bestel uw sprei, quilt of plaid nu voordelig en gemakkelijk online. Zoals u in de filter links op deze pagina kunt zien is er onder andere een onderscheid gemaakt tussen een sprei, plaid en quilt. Een sprei is in feite een versierd kleed voor over het bed. Een sprei is bovendien gevuld waardoor het in de koude wintermaanden als extra deken gebruikt kan worden. Een plaid heeft in tegenstelling tot een sprei geen vulling en kan dus ook als deken voor bijvoorbeeld op de bank gebruikt worden. Een quilt is een doorgestikte en gevoerde deken.

Sprei

Een sprei legt u ter decoratie over uw bed en geeft een unieke sfeer aan uw slaapkamer. Een bedsprei gevuld en is hierdoor goed te gebruiken als deken in de koude wintermaanden. U kunt kiezen uit veel verschillende materialen en kleuren. Om deze manier vindt u gegarandeerd een sprei die aan uw voorkeuren voldoet.

Plaid

Naast een ruim aanbod spreien heeft Bedsupply verschillende plaids. Plaids zijn in feite dekens en hebben in tegenstelling tot bedspreien geen binnenvoering. Wel zijn plaids heel multifunctioneel. Zo kunnen ze in de koudere wintermaanden op bed gebruikt worden, maar zijn ze ook ideaal om op de bank onder te kruipen. Niets fijner dan dat op de koudere dagen van het jaar!

Quilt

Een quilt is volledig doorgestikt en gevoerd en hierdoor dus ook heerlijk warm. Een quilt gaat qua voering dus nog een stapje verder dan een bedsprei! Daarnaast staat een quilt bekend om haar stikwerk, wat vaak tot prachtige patronen leidt. Daarom is een quilt niet alleen functioneel, maar dient deze ook nog eens als decoratie!

Materiaalkeuze voor uw sprei, plaid of deken

De spreien, plaids of dekens zijn in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar. De meeste modellen zijn in katoen verkrijgbaar, maar ook spreien, plaids en dekens van polyester, imitatiebont, wol of fleece zijn zeer populair. Welk materiaal u ook prettig of warm vindt aanvoelen, u vindt het bij ons in de webshop!

Hulp nodig bij uw keuze?

Heeft u nog wat extra hulp nodig bij uw keuze voor een passend sprei, plaid of quilt? Speciaal voor u hebben wij een pagina met advies gemaakt, waarop u onder andere meer informatie over maten, types en wasadviezen vindt!

Luxe Spreien

Een sprei, ook wel plaid genoemd, is een sterke toevoeging aan uw beddengoed en het straalt luxe uit. Bedsupply heeft in haar assortiment een collectie luxe spreien voor u klaar staan. Met deze luxe spreien kunt u uw kamer stijlen als een luxueuze hotelsuite. Hierdoor wilt u iedere avond op tijd naar bed om te kunnen genieten van de fijne sfeer in de slaapkamer.