Spreien

sprei kopen

Bedsupply heeft een groot assortiment spreien in verschillende soorten, kleuren en maten. Bestel uw sprei, quilt of plaid nu voordelig en gemakkelijk online. Zoals u in de filter links op deze pagina kunt zien is er onder andere een onderscheid gemaakt tussen een sprei, plaid en quilt. Een sprei is in feite een versierd kleed voor over het bed. Een sprei is bovendien gevuld waardoor het in de koude wintermaanden als extra deken gebruikt kan worden. Een plaid heeft in tegenstelling tot een sprei geen vulling en kan dus ook als deken voor bijvoorbeeld op de bank gebruikt worden. Een quilt is een doorgestikte en gevoerde deken.

1 - 80 van 463

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6
 

1 - 80 van 463

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Sprei

Bedsupply heeft een ruim aanbod spreien, quilts en plaids van verschillende topmerken in het assortiment. Een spreien zijn uitermate geschikt voor in de winter op uw bed. Hierdoor zult u het nooit te koud hebben en daarnaast zorgen deze er ook voor dat uw bed een hele nieuwe uitstraling krijgt. Volgens de slaapkamertrends de afgelopen jaren is een sprei op uw bed een absolute must! Poplaire merken zijn Damai, HnL Deco, House in Style, Ibena, S Oliver en Mette Ditmer. Ze zijn in zeer veel verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar, zodat u altijd een geschikte sprei, quilt of plaid kan vinden.


Sprei

Een sprei legt u ter decoratie over uw bed en geeft een unieke sfeer aan uw slaapkamer. Een bedsprei gevuld en is hierdoor goed te gebruiken als deken in de koude wintermaanden. U kunt kiezen uit veel verschillende materialen en kleuren. Om deze manier vindt u gegarandeerd een sprei die aan uw voorkeuren voldoet.


Plaid

Naast een ruim aanbod spreien heeft Bedsupply verschillende plaids. Plaids zijn in feite dekens en hebben in tegenstelling tot bedspreien geen binnenvoering. Wel zijn plaids heel multifunctioneel. Zo kunnen ze in de koudere wintermaanden op bed gebruikt worden, maar zijn ze ook ideaal om op de bank onder te kruipen. Niets fijner dan dat op de koudere dagen van het jaar!


Quilt

Een quilt is volledig doorgestikt en gevoerd en hierdoor dus ook heerlijk warm. Een quilt gaat qua voering dus nog een stapje verder dan een bedsprei! Daarnaast staat een quilt bekend om haar stikwerk, wat vaak tot prachtige patronen leidt. Daarom is een quilt niet alleen functioneel, maar dient deze ook nog eens als decoratie!


Gebruik de filter links om op merk of materiaal te selecteren en klik op bovenstaande producten voor meer informatie en om nu uw sprei online te kopen.