Menu
Menu
-
-
Type Product
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Hoeslaken Waterbed

Hoeslakens voor waterbedden zijn extra hoog (t/m 40 cm) en passen daarom perfect om een extra dik matras zoals een waterbed matras. Op Bedsupply vindt u een ruim assortiment waterbed hoeslakens in verschillende materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een katoenen, satijnen of flanellen waterbed hoeslaken. Daarnaast zijn hoeslakens voor waterbedden in alle denkbare maten beschikbaar. Deze waterbed hoeslakens worden in Nederland op bestelling voor u op maat gemaakt. In ons ruime assortiment vindt u tevens een variatie aan kleuren, waardoor u deze perfect kunt afstemmen op uw dekbedovertrek.

Hoeslaken waterbed 200x220

Waterbed hoeslakens hebben een extra hoge hoek en altijd een elastieken band rondom zodat deze goed om het watermatras passen. Zoals u hierboven kunt zien zijn er hoeslakens voor waterbedden in diverse materialen en maten. Daarnaast bestaat het aanbod uit veel verschillende kleuren. Door dit ruime aanbod kunt u zeker een kleur vinden die past bij uw dekbedovertrek. Ook heeft u de keuze voor een specifieke maat. Een veelvoorkomende maat voor waterbed hoeslakens is 200x220.

Hoeslaken waterbed 180x220

De maat 180x220 hoeslaken voor een waterbed is een populaire maat. Logischerwijs dienen hoeslakens in deze maat te liggen op bedden van dezelfde maat. Binnen de maat hoeslakens treft u diverse materialen waarvan het laken gemaakt is. Materialen die veelvoudig gebruikt worden zijn katoen, wol of vilt.