Selecteer op
Klantenservice

Donzen Dekbed

Een donzen dekbed isoleert en ventileert optimaal; beter dan andere natuurlijke of synthetische materialen die gebruikt worden als dekbedvulling. Een donzen dekbed is ook nog eens lichter dan de meeste andere dekbedden waardoor het zich soepel rond het lichaam vormt. Een dekbed van dons staat kwalitatief gezien boven alle andere soorten dekbedden. Een donzen dekbed is een duurzame aankoop, aangezien deze dekbedden vaak jarenlang meegaan. Zo is een donzen dekbed een goede investering voor de lange termijn.

65 artikelen 1 - 65 van 65

Er komen geen producten overeen met de selectie.

65 artikelen 1 - 65 van 65

Dons Dekbed

Het assortiment donzen dekbedden is bij Bedsupply zeer ruim. De donzen dekbedden worden aangeboden door verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons en Silvana. Dons heeft een aantal unieke eigenschappen die zorgen voor een geweldig slaapcomfort. Dons is een 100% natuurproduct, isoleert en ventileert optimaal en heeft een hoog volume maar een zeer lage massa. Dit alles zorgt ervoor dat een donzen dekbed soepel rond het lichaam valt en licht blijft. Des te hoger het donspercentage van het dekbed, des te hoger de kwaliteit van het dekbed. Een donzen dekbed is relatief prijzig, maar heeft wel een zeer lange levensduur en biedt een optimaal slaapcomfort. Indien u kiest voor een donzen dekbed, heeft u de keuze uit een 4 seizoenen dekbed, een All Year dekbed, een All Year Light dekbed of een zomerdekbed. Door de filters aan de linkerzijde te gebruiken vindt u eenvoudig het dekbed waarnaar u op zoek bent.

Ganzendons dekbed

Bedsupply heeft een ruim aanbod met dekbedden gemaakt van ganzendons. Ganzendons dekbedden staan bekend om de hoge isolerende werking. Daarnaast kan ganzendons meer vocht opnemen door de structuur van het dons. Bestel snel en overtuig uzelf!

Eendendons dekbed

Het grootste voordeel van eendendons dekbedden is dat het over het algemeen een iets goedkoper materiaal is dan ganzendons. Een dekbed van eendendons heeft wel bijna een net zo isolerende werking als ganzendons en is daarom een prima alternatief. Bedsupply heeft een uitgebreid aanbod met eendendons dekbedden dus er is keuze genoeg.