Menu
Menu
-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Geschikt voor
Maat Klamboe
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Geïmpregneerd
Maas
Prijs
Levertijd
Korting

Klamboe 2-persoons

Ook zo'n last van een aantal jeukende muggenbeten? Wij hebben goed nieuws, want de 2-persoons klamboes uit ons uitgebreide assortiment zullen voorkomen dat u nóg vaker wordt gestoken. Bedsupply biedt verschillende 2-persoons klamboes aan waaronder geïmpregneerde klamboes. Dit zijn klamboes die een insectendodend middel bevatten zodat het muggen onmogelijk wordt gemaakt om u tijdens uw nachtrust te storen. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan snel een kijkje op deze pagina!

2-persoons klamboe

Heeft u ook zo'n hekel aan die muggen die uw nachtrust verstoren? Dit hoeft niet langer het geval te zijn met de 2-persoons klamboes uit het assortiment van Bedsupply. De klamboe voor 2 personen is in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld roze klamboes, witte klamboes en vele andere kleuren. Daarnaast wordt het assortiment van Bedsupply gevuld met geïmpregneerde klamboes. Deze klamboes bevatten een insectendodend middel en maken het de muggen onmogelijk om u tijdens uw nachtrust te storen.

Klamboe 180 x 220

Wat is er nou fijner dan in de zomer met uw raam open kunnen slapen zonder gestoken te worden door muggen. Niks dus! Bekijk daarom ons assortiment klamboes en beslis welke klamboe geschikt is voor uw kamer en/of bed. Zo zijn de klamboes verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en merken. Een veel voorkomende maat is 180 x 220. Houd bij de aanschaf van een klamboe rekening met de omtrek van uw bed en de gewenste hoogte waarop de klamboe zal komen te hangen. Wij raden u aan thuis eerst goed op te meten voordat u de klamboe in huis haalt.