Riviera Maison Dekbedovertrek

Riviera Maison heeft al sinds het begin van de oprichting het idee om internationaal succesvol te worden. Het is een merk met een sterke beleving waar genieten een zeer belangrijk aspect is. Exclusiviteit, sfeer en kwaliteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Riviera Maison wil uitgroeien tot een sterk merk en tot één van de meest gewaardeerde ondernemingen op het gebied van interieur, waar dan ook ter wereld! In het assortiment van Bedsupply vindt u vele soorten dekbedovertrekken. De Riviera Maison dekbedovertrekken zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Neem snel een kijkje in het assortiment!
 

Dekbedovertrek Riviera Maison

De dekbedovertrekken van Riveira Maison hebben stuk voor stuk een uitstekende kwaliteit. De dekbedovertrekken zorgen voor een mooie stijl binnen uw slaapkamer en natuurlijk voor een goed slaapcomfort. De dekbedovertrekken van Riveira Maison zijn gemaakt van katoen of flanel. Laat je verassen door het assortiment aan dekbedovertrekken van Riveira Maison op Bedsupply!


Riviera Maison dekbedovertrek lits jumeaux

Bedsupply heeft een zeer groot assortiment Riviera Maison dekbedovertrekken in de maat lits jumeaux. Deze dekbedovertrekken zijn geschikt voor dekbedden in de maat 240x200 cm en 240x220 cm. De overtrekken van Riviera Maison zijn voorzien van een lengte die ervoor zorgt dat u altijd een instopstrook overhoudt, ongeacht of de lengte van uw dekbed 200 cm of 220 cm is!