Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Riviera Maison Dekbedovertrek

Riviera Maison dekbedovertrek

Riviera Maison heeft al sinds het begin van de oprichting het idee om internationaal succesvol te worden. Het is een merk met een sterke beleving waar genieten een zeer belangrijk aspect is. Exclusiviteit, sfeer en kwaliteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Riviera Maison wil uitgroeien tot een sterk merk en tot één van de meest gewaardeerde ondernemingen op het gebied van interieur, waar dan ook ter wereld! In het assortiment van Bedsupply vindt u vele soorten dekbedovertrekken. De Riviera Maison dekbedovertrekken zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Neem snel een kijkje in het assortiment!

Dekbedovertrek Riviera Maison

De dekbedovertrekken van Riviera Maison hebben stuk voor stuk een uitstekende kwaliteit. De dekbedovertrekken zorgen voor een mooie stijl binnen uw slaapkamer en natuurlijk voor een goed slaapcomfort. De prachtige stijl wordt in iedere slaapkamer gecreëerd door de schitterende kleuren en motieven van Riviera Maison. De dekbedovertrekken van Riviera Maison zijn gemaakt van katoen of flanel. Laat je verassen door het assortiment aan dekbedovertrekken van Riviera Maison op Bedsupply!

Riviera Maison dekbedovertrek Lits jumeaux

Bedsupply heeft een zeer groot assortiment Riviera Maison dekbedovertrekken in de maat lits jumeaux. Deze dekbedovertrekken zijn geschikt voor dekbedden in de maat 240x200 cm en 240x220 cm. De overtrekken van Riviera Maison zijn voorzien van een lengte die ervoor zorgt dat u altijd een instopstrook overhoudt, ongeacht of de lengte van uw dekbed 200 cm of 220 cm is! Op Bedsupply bieden wij u graag deze beeldige collectie aan.

Riviera Maison dekbedovertrek 260x220

Denkt u aan Riviera Maison? Dan denkt u aan warmte, sfeer en exclusiviteit. De fijne en warme dekbedovertrekken in zachte pastelkleuren bieden uw slaapkamer een romantische sfeer. Door het aanschaffen van Riviera Maison haalt u als het waren de luxueuze stijl van een hotel binnen in huis. In ons assortiment wordt divers beddengoed van dit internationale topmerk aangeboden. Zo zijn er ook dekbedovertrekken verkrijgbaar in de maat 260 x 220 cm.