Menu
Menu
-
-
Type Product
Type Dekbed
Materiaal
Vulling
Maat
Merk
Warmte Klasse
i
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbed 200x200

Een 200 x 200 dekbed is de standaard Nederlandse 2-persoons maat voor dekbedden. Deze dekbedden zijn hiermee dan ook geschikt voor alle Nederlandse tweepersoons dekbedovertrekken. Dekbedden van 200x200 zijn er als 4 seizoenen variant en all year variant en natuurlijk van verschillende materialen zoals dons, wol, katoen en synthetisch. Al deze verschillende materialen hebben andere voordelen. Zo heeft dons een optimale, isolerende werking en is synthetisch materiaal erg licht van gewicht. Voor meer informatie over de verschillende materialen, kijkt u op onze adviespagina.

4 seizoenen dekbed 200x200

Het assortiment 4-seizoens dekbedden in de maat 200x200 cm cm is zeer ruim. Deze maat is de standaar Nederlandse eenpersoons maat. Bedsupply heeft diverse 1-persoons dekbedden van bekendekwaliteitsmerken zoals Timzo en Ducky Dons. Naast het kiezen van de maat is het van groot belang ook de juiste vulling te kiezen die bij u past. De vulling is namelijk erg bepalend voor het dekbed. De filter aan de linkerkant op deze pagina kunt u gebruiken om uw wensen te selecteren, bijvoorbeeld het materiaal, merk en warmte klasse. Door op een van de bovenstaande artikelen de klikken kunt u meer informatie lezen over het desbetreffende product en kunt u het dekbed van 200x200 cm direct online kopen.

Donzen dekbed 200x200

Bent u nog op zoek naar een donzen dekbed met de afmeting 200x200 cm. Dan bent u bij Bedsupply aan het juiste adres. In ons assortiment 200x200 cm dekbedden vind u dekbedden van diverse materialen, maten en prijsklassen. Zo vind u altijd wel het dekbed dat bij uw slaapkamer past. Neem een kijkje in het assortiment en kies het juiste dekbed!