Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat kussensloop
Prijs
Levertijd
Korting

Kussenbeschermer

Om uw kussen optimaal te beschermen adviseren wij om direct om uw kussen een kussen molton te doen. Deze bescherming heeft als doel om het lichaamsvocht dat u tijdens uw slaap verliest op te vangen. Niet alleen verlengt u hiermee de levensduur uw kussen en kussensloop, maar zorgt u voor een goede nachtrust. Een molton is gemaakt van een stof die ontstaat nadat geweven katoen wordt geruwd. Alle kussen moltons zijn voorzien van een ritssluiting en zijn geschikt voor kussens van 60 x 70 cm.

Kussenbeschermers

Bedsupply heeft diverse kussenbeschermers in het assortiment. Deze beschermers zorgen ervoor dat uw kussen langer mee gaat. De kussenbeschermers nemen goed vocht op en kunnen daarnaast op hoge temperaturen worden gewassen. De kussenbeschermers zijn gemaakt van molton. Deze stof ontstaan wanneer geweven katoen wordt opgeruwd. De kussenbeschermers zijn geschikt voor vrijwel alle hoofdkussens en zijn voorzien van een ritssluiting. U kunt uw wensen selecteren aan de linkerkant in de filter. Door op een van de producten te klikken kunt u meer lezen over het artikel en de kussenbeschermer direct online kopen.

Kussenbeschermer 40x60

De functie van een kussenbeschermer is om uw hoofdkussen voor een langere tijd schoon, fris en mooi te houden. Doordat de kussenbeschermers bescherming bieden tegen viezigheid, vocht en slijtage zal uw kussen langer mee gaan in goede staat. In ons assortiment zijn kussenbeschermers verkrijgbaar in diverse kleuren, merken en maten. Een veel voorkomende maat is 40 x 60. Bekijk onze gehele collectie kussenbeschermers en beslis welke beschermer u graag in huis heeft.