Beddinghouse

Beddinghouse

Het Nederlandse topmerk Beddinghouse heeft een schitterend aanbod dekbedovertrekken van diverse materialen. De collectie volgt de laatste mode- en interieurtrends op de voet. De collectie is opgedeeld in verschillende Stories. Kies een story naar uw smaak en u vind gegarandeerd een dekbedovertrek dat past binnen de sfeer van uw slaapkamer.

Better Cotton Initiative

Beddinghouse is partner van het Better Cotton Initiative en neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en en een betere maatschappij. Het Better Cotton Initiative investeert in een verduurzaamde katoen productie. Beddinghouse stelt zich tot doel om in 2020 90% van de katoen in te kopen als Better Cotton.

Dekbedovertrekken

Alle dekbedovertrekken van Beddinghouse worden in het eigen atelier in Nederland ontworpen op basis van de laatste modetrends. De unieke stijl van Beddinghouse heeft ervoor gezorgd dat het merk snel is uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken in Nederland. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen kan u jarenlang genieten van de mooiste ontwerpen in uw slaapkamer. Kijk voor inspiratie eens op de verschillende Story-pagina's.