Beddinghouse

Beddinghouse

Het Nederlandse topmerk Beddinghouse heeft een schitterend aanbod dekbedovertrekken van diverse materialen. De collectie volgt de laatste mode- en interieurtrends op de voet. De collectie is opgedeeld in verschillende Stories. Kies een story naar uw smaak en u vind gegarandeerd een dekbedovertrek dat past binnen de sfeer van uw slaapkamer.

Better Cotton Initiative

Beddinghouse is partner van het Better Cotton Initiative en neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en en een betere maatschappij. Het Better Cotton Initiative investeert in een verduurzaamde katoen productie. Beddinghouse stelt zich tot doel om in 2020 90% van de katoen in te kopen als Better Cotton.

Dekbedovertrekken

Alle dekbedovertrekken van Beddinghouse worden in het eigen atelier in Nederland ontworpen op basis van de laatste modetrends. De unieke stijl van Beddinghouse heeft ervoor gezorgd dat het merk snel is uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken in Nederland. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen kan u jarenlang genieten van de mooiste ontwerpen in uw slaapkamer. Kijk voor inspiratie eens op de verschillende Story-pagina's.

Beddinghouse Sierkussens

Beddinghouse heeft niet alleen een prachtige collectie dekbedovertrekken op de markt gezet, ook heeft het merk een aantal bijzondere sierkussens ontworpen die uw slaapkamer in één oogopslag een adembenemende uitstraling geven. Benieuwd naar de sierkussens van Beddinghouse? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.

Beddinghouse Stories

Beddinghouse creëert ieder seizoen opnieuw weer een nieuwe fantastische collectie. Deze collectie is opgedeeld in stories. Deze stories zijn weer geÏnspireerd op basis van diverse persoonlijkheden en belevenissen. Laat u inspireren door de stories en kies zo precies de collectie die het beste bij u en uw levensstijl past.

Alles over Beddinghouse

Benieuwd naar het verhaal achter de prachtige dekbedovertrekken van Beddinghouse? Of wilt u graag inspiratie opdoen voor de inrichting van uw slaapkamer? Bekijk hier dan alles over Beddinghouse. Verdiep u in de speciale stories van Beddinghouse, creëer uw ideale look of achterhaal meer over de geschiedenis van dit bijzondere merk.