Hoofdkussen

hoofdkussen kopen

Bedsupply heeft een zeer groot assortiment hoofdkussens voor u. Gebruik de filter aan de linkerkant en vind het perfecte hoofdkussen! U vindt hier onder andere hoofdkussens van verschillende materialen, zoals traagschuim, kapok en latex, en u vindt hier verschillende type hoofdkussens, zoals kinderkussens, ergonomische kussens, sierkussens en boxkussens.

1 - 80 van 150

 

1 - 80 van 150

Hoofdkussens

Hierboven ziet u het volledige assortiment hoofdkussens. Bedsupply heeft een zeer uitgebreide collectie hoofdkussens van bekende kwaliteitsmerken. Naast bovenstaande hoofdkussens heeft Bedsupply tevens aparte kussenslopen voor u. Bedsupply heeft vele soorten kussens voor u, waaronder de volgende:


Sierkussens

De vele sierkussens van Bedsupply zijn in veel verschillende kleuren, prints en groottes beschikbaar. De sierkussens kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kunt u hiermee uw bed opfleuren, maar daarnaast kunt u deze ook uitstekend gebruiken voor een bank of zithoek.


Kinderkussens

Een kinderkussen wordt gekenmerkt door haar lichtere vulling, waardoor het kussen minder hoog uitvalt. Een kinderhoofd hoeft immers minder omhoog gehouden te worden. Daarnaast zijn deze kussens dooradembaar, waardoor uw kind niet kan verstikken in een kinderkussen. Naast deze soorten kussens heeft Bedsupply tevens ergnomische kussens, zijslaapkussens, boxkussens en nog vele andere soorten hoofdkussens voor u.


Traagschuim kussen

Een hoofdkussen van traagschuim is speciaal gevormd om de druk op de nekspieren te verlagen. Dit wordt gedaan door middel van het traagschuim, wat ook wel 'memory foam' wordt genoemd.


Kapok kussen

Kapok is een plantaardig en organisch materiaal wat ook wel 'plantendons' wordt genoemd. Een hoofdkussen van kapok ademt daardoor zeer goed door en voelt zeer zacht aan. Daarnaast biedt het ook de ondersteuning die uw nekspieren tijdens uw slaap nodig heeft. Naast hoofdkussens van bovenstaande materiaalsoorten heeft Bedsupply tevens hoofdkussens van onder andere latex voor u!


Merken hoofdkussens

De hoofdkussens zijn van verschillende topmerken verkrijgbaar, zoals Silvana, Cinderella en Walra. Klik op het gewenste hoofdkussen om het product direct online te bestellen.