Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Cinderella dekbedovertrek

Cinderella Dekbedovertrek

Cinderella dekbedovertrekken zijn al jarenlang één van de meest verkochte dekbedovertrekken in Nederland. De collectie heeft haar eigen stijl ontwikkeld die veelal bestaat uit traditionele motieven. Het merk is al meer dan vijftig jaar actief op de bedding markt. Door de vergaarde ervaring kan Cinderella producten van uitmuntende kwaliteit bieden. Op Bedsupply vindt u Cinderella beddengoed in verschillende maten, kleuren en stijlen.

Dekbedovertrek Cinderella

De dekbedovertrekken van Cinderella worden al meer dan 50 jaar door eigen designers ontworpen. Cinderella is het grootste Nederlandse merk in beddengoed en is zeer succesvol. De stijl die Cinderella heeft ontworpen is uniek en bestaat uit veel traditionele motieven die voor een unieke sfeer in uw slaapkamer zorgen. U kunt kiezen uit vrolijke bloemenprints, een geruite of gestreepte print. De dekbedovertrekken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn perfect afgewerkt met aandacht voor de kleinste details.

Cinderella dekbedovertrek 240x220

In het assortiment van Cinderella dekbedovertrekken kunt u kiezen uit verschillende maten, zoals de populaire 240x220. Deze zijn 240 centimeter breed, en sluiten dus ook aan bij dekbedden met die maat. De lengte is wat ruimer, zo kan de maat 220 in lengte ook goed op een dekbed van 200 centimeter. Ontdek de verschillende maten in de filter, en kies zo een dekbedovertrek van Cinderella dat precies bij uw dekbed aansluit.

Cinderella katoen satijn

In het assortiment van Cinderella kunt u allerlei materialen vinden. Zo zijn er dekbedovertrekken van katoen, met satijn als weeftechniek. Dit is beter bekend als satijn, of katoen satijn. Een heerlijke zachte, luxe en gladde stof. Wilt u meer van Cinderella in katoen satijn? Ontdek dan de hoeslakens van Cinderella en kies ook daar voor satijn. Als u meer informatie wilt over de verschillende soorten materialen er zijn voor dekbedovertrekken, dan kunt u onze adviespagina bekijken.