Menu
Menu
-
-
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbedovertrek Jersey

Jersey dekbedovertrekken hebben de fijne eigenschappen dat ze goed ademen en zeer zacht aanvoelen door de fijne weving, bovendien is jersey het enige materiaal dat echt kreukvrij is en dus absoluut niet gestreken hoeft te worden. Jersey dekbedovertrekken zijn daarom uitermate geschikt als beddengoed. Op Bedsupply vindt u een zeer ruim assortiment jersey dekbedovertrekken van verschillende kwaliteitsmerken in verscheidene kleuren en stijlen. Bij ons vindt u gegarandeerd het dekbedovertrek waar u naar op zoek bent!

Jersey Dekbedovertrekken

De uitgebreide collectie dekbedovertrekken van Besupply bestaat onder andere uit jersey dekbedovertrekken. Jersey is een materiaal van katoenvezels die op een aparte manier zijn geweven. Uniek aan deze stof is dat er elasticiteit in de stof komt door de manier van weven. Jersey is het enige materiaal dat echt kreukvrij is en tegelijkertijd zacht en luchtdoorlatend. Hiermee is dit materiaal dus erg geschikt voor een dekbedovertrek. Eigenlijk worden dekbedovertrekken niet vaak van jersey gemaakt, maar omdat het een erg prettige stof is heeft Bedsupply toch een aantal leveranciers kunnen vinden die deze stof aanbieden. Jersey is door de elasticiteit van de stof vooral ideaal voor hoeslakens omdat deze mooi strak om het matras passen. U kunt bij ons terecht voor een enorme collectie jersey hoeslakens in vrijwel alle kleuren en maten. De jersey dekbedovertrekken worden bijvoorbeeld aangeboden door het bekende Nederlandse merk Beddinghouse. U vindt de jersey dekbedovertrekken in rustige dessins en in diverse maten.

Jersey dekbedovertrek 240x220

U bent vast en zeker het woord 'jersey' tegen gekomen bij de zoektocht naar beddengoed. Zeer aannemelijk heeft u ook al een aantal jersey hoeslakens in huis. Maar bent u er ook van op de hoogte dat er ook jersey dekbedovertrekken bestaan? Het jersey stof is een machinaal gefabriceerde stof en staat bekend om zijn zachtheid en hoge comfort gehalte. De naam van de stof heeft niets te maken met het materiaal waar het dekbedovertrek van gemaakt is. De meest verkochte jersey maat is 240 x 220 cm.