Menu
Menu
-
-

Beddengoed

Soorten beddengoed

Dekbedovertrek

Bij het aanschaffen van een nieuw dekbedovertrek is niet alleen de maat, maar ook het materiaal en het design belangrijk. Het hebben van een ruime keuze is dan ook een must. Bij Bedsupply kunt u terecht voor een breed scala aan dekbedovertrekken van bekende kwaliteitsmerken. De dekbedovertrekken uit onze collectie hebben verschillende kleuren en prints, zodat er voor ieder type interieur wel een mooie optie te vinden is.

Hoeslaken

Vrijwel ieder huishouden in Nederland heeft wel één of meerdere hoeslakens in huis. Hoeslakens zijn beschikbaar in een tal van maten en soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een normaal hoeslaken, maar ook voor een toppper of splittopper hoeslaken. Om uw zoektocht naar het juiste hoeslaken te verfijnen, kunt u bij ons gebruik maken van diverse filters. Daarnaast is het scala aan kleuren enorm, zodat u uw hoeslaken perfect af kunt stemmen op uw dekbedovertrek!

Dekbed

Van een fijn dekbed heeft u elke dag plezier. Daarom kunt u bij Bedsupply terecht voor een uitgebreide collectie dekbedden in diverse maten en soorten. Kies bij ons bijvoorbeeld uit een 4-seizoenen dekbed, een All Year dekbed of een zomerdekbed. Wij bieden dekbedden aan van diverse materialen en merken, zodat er voor iedere wens of behoefte wel een geschikt dekbed te vinden is.

Hoofdkussen

Een goed hoofdkussen verbetert uw slaaphouding en kan nek- en rugklachten voorkomen. Met behulp van onze keuzefilters vindt u in een handomdraai het hoofdkussen dat het beste bij u past. Zo kunt u aangeven wat voor type slaper u bent en wat voor soort materiaal hoofdkussen uw voorkeur heeft. Kies daarnaast voor verschillende goede keurmerken en topmerken als u gegarandeerd wilt zijn van een uitstekende kwaliteit!

Sprei

Een mooie sprei geeft uw slaapkamer net dat beetje extra waar u naar op zoek bent en mag dan ook zeker niet ontbreken in uw beddengoed. Bij ons kunt u daarom terecht voor een uitgebreide collectie spreien, plaids en quilts. De afmetingen van uw bedsprei is afhankelijk van de hoogte van uw bed en de hoogte van het matras tot de vloer. Zorg er dus voor dat u eerst goed de afmetingen meet, alvorens u een nieuwe bedsprei gaat bestellen.

Matrasbeschermer

Zoals de naam al een beetje verraadt zorgt een matrasbeschermer voor een optimale bescherming van uw matras tegen vocht en andere plekken. Een matrasbeschermer wordt onder het hoeslaken gebruikt en zorgt ervoor dat het lichaamsvocht dat u 's nachts in uw slaap verliest wordt opgevangen. Bij ons kunt u kiezen uit normale matrasbeschermers of uit volledig waterdichte matrasbeschermers.

Advies over beddengoed

Advies over beddengoed

Zoals u hierboven al heeft kunnen zien, is beddengoed beschikbaar in een tal van kleuren, soorten en maten. Hierdoor kan het soms lastig zijn om het juiste beddengoed te kiezen. Zelf krijgen wij regelmatig vragen over welk soort beddengoed het beste gekozen kan worden. Wij hebben daarom een adviespagina gecreëerd die u precies uitlegt waar u op dient te letten bij het aanschaffen van nieuw beddengoed.

Klik op onderstaande button voor al het advies over beddengoed!

Beddengoed maten

Beddengoed is verkrijgbaar in diverse soorten maten. Voor elk type beddengoed verschillen de afmetingen die bijvoorbeeld horen bij een 1-persoons of 2-persoonsbed. Zo heeft een hoeslaken voor een 1-persoons bed andere afmetingen dan het dekbed voor een 1-persoons bed. Wij hebben daarom voor een praktisch overzicht gemaakt van de meest voorkomende type bedden of matrasmaten en het de afmetingen voor het bijbehorende beddengoed.

Klik op onderstaande button voor een handig overzicht van alle beddengoed maten.

Beddengoed wassen

Om uw beddengoed zo lang mogelijk de mooie kwaliteit te laten behouden, is het belangrijk dat u goed voor uw beddengoed zorgt. Als u uw beddengoed op de juiste manier wast, voorkomt u namelijk het krimpen van de lakens en blijven deze lange tijd heerlijk zacht en fris. Wij hebben een aantal praktische tips voor u op een rijtje gezet met betrekking tot het juist uitwassen van uw beddengoed.

Klik op de button voor een uitgebreid advies met betrekking tot het wassen van uw beddengoed.

Meest verkochte beddengoed: