Menu
Menu
-
-

Advies beddengoed

Waar heeft u advies over nodig?

Advies dekbedovertrekken
Dekbedovertrekken zijn er in vele soorten en maten. Zo is bij een dekbedovertrek niet alleen de maat van belang, maar ook het materiaal en natuurlijk het design. Omdat de vele materiaalsoorten en afmetingen verwarrend kunnen zijn en wij hier veel vragen over krijgen, leggen wij u op deze adviespagina graag uit waar u precies op dient te letten bij de aanschaf van het perfecte dekbedovertrek.

Advies dekbedden
Van een fijn dekbed heeft u elke dag plezier. Op deze adviespagina leggen wij daarom precies uit welke vulling u het beste kunt kiezen, welke soorten dekbedden er zijn en geven wij informatie over de verschillende warmteklassen. Een verkeerd dekbed kan namelijk een grote impact hebben op uw nachtrust. Hier vindt u waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw dekbed.

Advies hoeslakens
De aanschaf van een hoeslaken is niet altijd even eenvoudig. Er zijn vele soorten hoeslakens te krijgen voor verschillende toepassingen, zoals normale hoeslakens, topper hoeslakens, split hoeslakens en split topperhoeslakens. Om uw zoektocht naar het juiste hoeslaken wat makkelijker te maken, lichten wij per type hoeslaken en materiaal de verschillende kenmerken toe.

Advies over de juiste maat
Beddengoed zoals hoeslakens, dekbedden en dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hier vindt u een praktisch overzicht van de maten voor onder andere 1-persoons, 2-persoons of lits-jumeaux bed. U vindt hier de meest voorkomende typen bedden en matrasmaten.

Advies hoofdkussens
Een verkeerde slaaphouding kan vervelende gevolgen hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld last krijgen van nekpijn, rugpijn en hoofdpijn. Op deze pagina leest u daarom alles wat u dient te weten over de beste slaaphouding en welk type hoofdkussen het beste bij uw slaaphouding past.

Advies bedsprei
Bedspreien vindt u in alle soorten, maten, materialen, kleuren en designs, waardoor het soms lastig is kiezen welke bedsprei geschikt is voor uw bed. Op deze pagina vindt u advies over de verschillen tussen de diverse spreien, het kiezen van de juiste maat en leest u hoe het beste uw bedsprei kunt wassen.

Veel verkochte producten: