Dekens

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle dekens die in het assortiment van Bedsupply zitten. Een deken wordt meestal alleen op bed gebruikt als vervanging van een dekbed of als decoratie van uw slaapkamer op dezelfde manier als een sprei wordt gebruikt. Naast dekens heeft Bedsupply een breed aanbod van spreien, quilts en plaids.

1 - 80 van 449

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6
 

1 - 80 van 449

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Dekens

Bedsupply heeft een zeer ruim assortiment dekens van diverse kwaliteitsmerken. De dekens uit de collectie kunnen gebruikt worden om uw slaapkamer of woonkamer te decoreren. Daarnaast zijn ze ook geschikt om onder te slapen. Veel mensen denken dat een deken alleen voor de slaapkamer geschikt is, maar een deken kan heerlijk zijn als u een avondje op de bank ligt. Vooral tijdens de koude wintermaanden is een deken erg prettig. De dekens worden geleverd door onder andere Ibena en Libeco. Met een deken van deze merken bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en de dekens hebben een hele lange levensduur. Links in beeld ziet u een filter die u kunt gebruiken om uw wensen te selecteren. Klik op een van bovenstaande producten om uw deken direct online te kopen.


Fleece Deken

In het assortiment van Bedsupply zitten zeer veel fleece dekens. Dekens van deze stof voelen als enorm warm aan en zijn zeer ideaal voor zowel op bed als voor een avondje op de bank. De fleece dekens zijn van verschillende topmerken verkrijgbaar, zoals Ibena en S. Oliver.


Wollen Deken

Een wollen deken wordt vooral gebruikt tijdens de koude nachten, om het net wat warmer in bed te maken. Naast de functionele waarde heeft een wollen deken ook een zeer mooie en nette uitstraling voor op de slaapkamer. De wollen dekens zijn in verschillende merken, zoals Damai en House in Style, verkrijgbaar.