Menu
Menu
-
-
Type
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Wollen dekens

Op deze pagina vindt u alle wollen dekens die Bedsupply in het assortiment heeft. Een deken wordt vaak gebruikt als decoratie van uw slaapkamer op dezelfde manier als een sprei wordt gebruikt. Echter wordt een sprei als decoratie gebruikt en heeft een deken wel een functionele waarde. Een wollen deken gebruikt als vervanging van een dekbed of als extra dekbed tijdens de koude nachten. Naast wollen dekens heeft Bedsupply een breed aanbod van spreien, quilts en plaids.

Wollen dekens voor op bed

Bedsupply heeft een ruim assortiment wollen dekens voor op bed van verschillende kwaliteitsmerken. Een wollen deken heeft een hoog isolerend vermogen waardoor u heerlijk warm ligt onder de deken. De dekens kunnen gebruikt worden ter decoratie of als extra dekbed tijdens de koude wintermaanden. Hierdoor zal uw nachtrust nog beter zijn, waardoor u ´s morgens weer vrolijk en fit uw bed uitkomt.

Wollen dekens voor op de bank

Wollen dekens zijn ideaal om te gebruiken op de bank. Zeker tijdens de koude wintermaanden kan een deken van extra waarde zijn. De wollen dekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en merken. Zo zijn de wollen dekens van het merk De Witte Lietaer al meer dan een eeuw ontzettend populair.