Menu
Menu
-
-
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Fleece dekens

Hieronder vindt u ons gehele assortiment fleece dekens. Fleece is heerlijk zacht en lekker warm en doordat het van 100% polyester is gemaakt zijn er geen dieren of planten bij het productieproces betrokken. Fleece dekens zijn mooi om als decoratie op uw bank te leggen en heerlijk om onder te kruipen in de koude wintermaanden. Het assortiment fleece plaids op Bedsupply omvat verschillende kleuren, zodat u uw nieuwe plaid kunt afstemmen op de rest van uw interieur.

Fleece dekens voor op bed

Bedsupply heeft een breed assortiment fleece dekens voor op bed in een ruim scala aan kleuren. Deze dekens voelen heerlijk zacht en zijn schitterend ter decoratie van uw bed of bank. De dekens zijn gemaakt van 100% polyester en voelen ontzettend zacht aan. De deken kan gebruikt worden om onder te liggen op de bank, als extra warmtelaag in bed of ter decoratie van uw bed. Door gebruik te maken van de filters kunt u de resultaten filteren naar uw wensen. Dit helpt u makkelijker een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment.

Fleece dekens voor op de bank

Naast bovenstaande fleece dekens voor op de bed, bieden wij in ons assortiment ook fleece deken voor op de bank aan. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten, uitvoeringen, kleuren en prijsklassen. Zo zijn er goedkopere dekens, maar ook wat duurdere. Op deze manier zit er voor ieder wat wils bij. Heeft u al een mooi fleece deken op het oog? Wacht dan niet te lang en haal het deken in huis!