Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat Laken
Soort
Prijs
Levertijd
Korting

Romanette lakens

alle Romanette producten

U kunt de lakens van Romanette zowel gebruiken als onderlaken of als extra bescherming onder uw deken. In de zomer worden Romanette lakens daarnaast ook vaak gebruikt om lekker koel onder te slapen. Romanette lakens staan bekend om de stevige kwaliteit en de prachtige kleuren. Aan een Romanette laken zult u dan ook jarenlang plezier blijven beleven. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over een laken.

Romanette laken katoen

Onder een katoenen laken van Romanette kunt u heerlijk slapen. De katoenen lakens van Romannete zijn sterk, duurzaam en hebben een hoog absorberend vermogen. Het lichaamsvocht wordt dus goed opgenomen, wat zorgt voor een fris en koel gevoel wanneer u wakker wordt. Romanette katoenen lakens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Romanette laken flanel

Bent u op zoek naar een flanellen laken van Romanette? Dan bent u bij Bedsupply aan het juiste adres! Flanel is een textielsoort die wordt gemaakt van log gesponnen garen en is hierdoor niet alleen super zacht, maar ook nog eens heerlijk warm. Een Romanette flanellen laken is daarom ideaal om onder te slapen in het winterseizoen.

2-Persoons laken Romanette

Romanette heeft diverse 2-persoons lakens in haar assortiment opgenomen. U kunt niet alleen kiezen uit verschillende kleuren, maar ook uit verschillende materialen. U kunt hier dus ook terecht als u opzoek bent naar een Romanette 2-persoons laken katoen of een Romanette 2-persoons laken flanel. Bekijk hierboven direct het hele assortiment Romanette lakens.