Menu
Menu
-
-
Type Hoeslaken
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Hoekhoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Romanette molton

alle Romanette producten

Romanette heeft een collectie moltons op de markt gebracht met een zeer goede kwaliteit. Een molton helpt u bij het beschermen van uw matras tegen vocht. Romanette moltons worden gemaakt van opgeruwde katoen. Hierdoor hebben de moltons van dit merk een extra hoog absorberend vermogen en zijn ze erg sterk. Met een Romanette molton bent u verzekerd van een fijne en comfortabele nachtrust.

Romanette matrasbeschermer

Bent u op zoek naar een Romanette matrasbeschermer? Dan bent u bij Bedsupply aan het juiste adres! Hier vindt u Romanette matrasbeschermers in alle soorten en maten. Of u nou op zoek bent naar een waterdichte Romanette molton of een Romanette topperbeschermer. Bij Bedsupply vindt u het allemaal!

Romanette waterdichte matrasbeschermer

Romanette heeft ook waterdichte moltons op de markt gebracht die goed van pas komen bij problemen zoals incontinentie. De waterdichte matrasbeschermers van Romanette zijn voorzien van een PU onderlaag, die ervoor zorgt dat het vocht optimaal wordt geabsorbeerd. Tevens beschikken Romanette waterdichte matrasbeschermers over een ventilerend middenstuk, zodat er geen benauwde bodem ontstaat.

Romanette topper molton

In de Romanette molton collectie vindt u ook Romanette topper moltons en Romanette splittopper moltons. Deze matrasbeschermers zijn enkel geschikt voor topper matrassen of splittopper matrassen. Erg handig voor mensen met een elektrisch bed. U kunt hier ook terecht voor Romanette waterdichte topperbeschermers.