Menu
Menu
-
-

Alles over Beddinghouse

Over BeddinghouseHet merk

Het merk Beddinghouse wordt al in 1978 opgericht in de bloembollenstreek in de buurt van Amsterdam. Binnen een korte tijd weet dit merk de markt te veroveren met zijn bijzondere dekbedden en wordt Beddinghouse ook in de Benelux een welbekend merk. Vandaag de dag creëert dit merk niet alleen dekbedovertrekken maar heeft het ook een ruim assortiment bad-linnen, hoeslakens, moltons, sierkussens en handdoeken. Zo kunt u met dit merk een prachtige, uniforme uitstraling in uw huis creëren.

Het succes

Het merk baseert een groot deel van zijn succes op de kwaliteit van de producten. De bed- en badlakens van Beddinghouse worden altijd met grote zorg geproduceerd en zijn gemaakt van materialen met een hoogwaardige kwaliteit. Bijvoorbeeld van katoen, dat van zo'n hoge kwaliteit geniet dat u het verschil zult merken met andere dekbedovertrekken. Het materiaal blijft zacht en zorgt voor ademende eigenschappen zodat u heerlijk kunt slapen, voor een lange tijd. Een goede dag begint immers bij een goede nacht!

De stories

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken om een uniforme uitstraling in huis te creëren heeft Beddinghouse het assortiment opgedeeld in verschillende belevingen, of 'Create Stories' zoals Beddinghouse dit zelf benoemd. Ieder seizoen komt het merk met nieuwe stories uit met zorg zijn samengesteld. In een story vindt u een prachte dekbedovertrekken en kussentjes die samen een style neerzetten. Lees de stories goed door om te kijken welke beleving bij u in huis past.

Create Stories Lente / Zomer

Dusk

De Dusk serie van Beddinghouse kenmerkt zich door zijn prachtig warme kleuren. Tinten zoals geel, oranje en terra ziet u veel terug in de producten. Als tegenhanger zijn paarse tinten gebruikt, zo ontstaat er een warme en bijna retro sfeer in uw slaapkamer. Prachtig te combineren met een oranje muur en paarse en beige accessoires.

Het assortiment van de Dusk story bestaat uit verschillende dekbedovertrekken, kussens en plaids. Combineer deze voor een prachtige afwerking van uw slaapkamer.

Serene

Met de Serene story van Beddinghouse komt u helemaal tot rust in een vredige, calme en ruste ruimte. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke, lichte kleuren, die zorgen voor een zachte uitstraling. Zo waant u zich geheel aan het strand of in de duinen.

Het assortiment van de Serene bestaat uit verschillende dekbedovertrekken, kussens en plaids. Combineer deze voor een prachtige afwerking van uw slaapkamer.

Breeze

In de story Breeze komt warmte en koelte samen in een prachtig kleurenspel. Het frisse blauw en groen staan perfect in lijn met de warme oranje en donkergroene kleuren die u terug ziet in de producten. Verder wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke patronen zoals bloemen en bladeren. Breng buiten naar binnen!

Deze story komt extra goed tot zijn recht wanneer u het dekbedovertrek combineert met het juiste kleurenpatroon. Een goede kleurenmatch voor Breez: Blauw / Oranje / Groen

Dayspring

Groen en paars zijn dé kleuren binnen de Dayspring story van Beddinghouse. Zo betrekt u het buitenleven naar binnen en andersom. De natuur staat centraal in deze story en dat is goed te zien in de prachtige designs. Er wordt een natuurlijke, botanische maar ook zeker moderne style gecreëerd.

Deze story komt extra goed tot zijn recht wanneer u het dekbedovertrek combineert met het juiste kleurenpatroon. Een goede kleurenmatch voor Dayspring: Paars / Lila / Legergroen / Donkergroen

Vibrant

Wordt positief en vrolijk wakker met de story Vibrant. Deze story brengt kleur, licht en vrolijkheid in de ruimte waar u gelijk vrolijk van wordt. De kleuren die veel terug komen zijn geel, groen paars en blauw. Een bonte bedoeling maar wel degelijk op elkaar afgestemd. Door de vele kleurtjes en het gebruik van printjes, maar ook effen kleuren, is het een speelse story.

Deze story komt extra goed tot zijn recht wanneer u het dekbedovertrek combineert met het juiste kussentjes van KAAT Amsterdam .

Create Stories Herst / Winter

Story #27: Rush Hour

De kleuren en patronen die in het Rush Hour Story zijn geïnspireerd door de energie van de stad. Dit uit zich in mooie grafische prints en strakke patronen. Dankzij de combinatie met zachte grijze, rode en blauwe tinten zorgt deze beleving voor een heerlijk stukje rust in uw slaapkamer. De dekbedovertekken uit deze story passen perfect bij een moderne inrichting met trendy kleuren.

Deze story komt extra goed tot zijn recht wanneer u het dekbedovertrek combineert met het juiste kleurenpatroon.
Een goede kleurenmatch voor Rush Hour: Wit / Zwart / Rood / Antracite

Klik op onderstaande link voor een compleet overzicht van de Rush Hour beleving!

Story #28: Stockholm Feeling

De dekbedovertrekken uit het Stockholm Feeling verhaal zijn gebaseerd op de historische stad Stockholm. De dekbedovertrekken hebben een fris en rustgevend voorkomen met een klein hint van moderniteit, precies wat de stad Stockholm uitstraalt. De kleuren die bij dit dekbedovertrek horen zijn zacht en licht en geven dit artikel een rustgevend en fris voorkomen. Dankzij de strakke en moderne patronen is dit dekbedovertrek geschikt voor elke slaapkamer!

Deze story komt extra goed tot zijn recht wanneer u het dekbedovertrek combineert met het juiste kleurenpatroon.
Een goede kleurenmatch voor Stockholm Feeling: Wit / Zacht Roze / Licht Grijs / Warm Grijs / Antraciet

Story #30: House Warming

Met de dekbedovertrekken uit deze beleving creëert u in een handomdraai een warm en huiselijk gevoel in uw slaapkamer. Dankzij de mooie kleuren en sierlijke designs vormen deze dekbedovertrekken een perfecte combinatie tussen vrolijk en rustgevend. De House Warming beleving heeft een vintage uitstraling en is hierdoor uniek in zijn soort!

Deze story komt extra goed tot zijn recht wanneer u het dekbedovertrek combineert met het juiste kleurenpatroon.
Een goede kleurenmatch voor House Warming: Off- Wit / Zand / Mint Groen / Zee Groen

Klik op onderstaande button voor het assortiment plaids, sierkussens en dekbedovertrekken.

Story #31: First Impression

De mooie artikelen uit de First Impression Story komen het beste tot hun recht in een moderne slaapkamer. De blauwe tinten die gebruikt worden zorgen voor een jeugdig voorkomen terwijl de klassieke patronen de dekbedovertrekken juist een chique uitstraling geven. Deze combinatie van kleur en patroon zorgt voor een rustgevende uitstraling waardoor u heerlijk tot rust kunt komen na een dag hard werken

Deze story komt extra goed tot zijn recht wanneer u het dekbedovertrek combineert met het juiste kleurenpatroon.
Een goede kleurenmatch voor First Impression: Wit / Licht Grijs / Blauw / Antracite / Zwart

Klik op onderstaande link om het assortiment van de First Impression beleving te bekijken.

Story #32: Magical Moments

De ontwerpen van Magical Moments geven een extra magisch gevoel aan alle bijzondere momenten die u mee maakt. De artikelen uit deze beleving zijn versierd met mooie 'mysterieuze' kleuren en bijzondere patronen. Deze combinatie van kleuren en patronen zorgen ervoor dat de dekbedovertrekken een heerlijke winterse uitstraling hebben. Hierdoor voelt u zich helemaal geborgen tijdens de koude wintermaanden.

Deze story komt extra goed tot zijn recht wanneer u het dekbedovertrek combineert met het juiste kleurenpatroon.
Een goede kleurenmatch voor Magical Moments: Ecru / Taupe / Antraciet / Zwart

Story #33: Misty Morning

Het is heerlijk langzaam wakker worden met dekbedovertrekken uit de Misty Morning Story. Dankzij de zachte pastel kleuren met rustige patronen waant u zich heerlijk op vakantie en kunt u urenlang genieten van de miste ochtendgloren. Vanwege de zachte kleuren zijn de artikelen uit deze serie geschikt voor iedereen die een rustieke uitstraling in zijn of haar slaapkamer wilt creëren.

Deze story komt extra goed tot zijn recht wanneer u het dekbedovertrek combineert met het juiste kleurenpatroon.
Een goede kleurenmatch voor Misty Mornings: Wit / Ecru / Taupe / Licht Grijs / Zacht Roze

Het assortiment van de Misty Morning beleving bestaat uit mooie sierkussens, prachtige dekbedovertrekken en plaids. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Een greep uit ons assortiment >