Menu
Menu
-
-
Type Hoeslaken
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Hoekhoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Beddinghouse hoeslaken

Beddinghouse hoeslaken

Beddinghouse biedt al sinds 1978 een prachtige collectie hoeslakens die zorgen voor comfort en stijl in de slaapkamer. Met een ruime keuze aan kleuren en materialen is er voor ieder wat wils. De hoeslakens van Beddinghouse zijn gemaakt van luxe materialen die zacht aanvoelen op de huid en zorgen voor een goede nachtrust. Ook focust Beddinghouse zich heel erg op duurzaamheid, zo werken ze met veel passie aan de 17 Sustainable Development Goals. Verwen uzelf met een heerlijke nachtrust en een stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer met een hoeslaken van Beddinghouse.

Beddinghouse hoeslaken topper

Beddinghouse biedt een prachtige collectie hoeslakens speciaal ontworpen voor toppers. Deze hoeslakens zijn de perfecte aanvulling voor je topmatras en zorgen voor een optimale pasvorm en comfort. De hoeslakens van Beddinghouse zijn gemaakt van de beste materialen die zacht aanvoelen op de huid. Ze zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en mooi blijven, zelfs na vele wasbeurten. Dankzij de elastische band rondom blijft het hoeslaken perfect op zijn plaats, zonder te verschuiven. Maak uw slaapkamer af met een hoeslaken van Beddinghouse en geniet van het comfort.

Beddinghouse jersey hoeslaken

Beddinghouse heeft een breed assortiment aan jersey hoeslakens. Jersey hoeslakens voelen comfortabel en zacht aan. Daarnaast zijn ze gebreid, waardoor de jerseys elastisch en rekbaar zijn en door het elastiek rondom de jersey blijft deze perfect rondom uw matras zitten. De jersey is van 100% katoen en is duurzaam gefabriceerd. Een goede nachtrust begint bij Beddinghouse, dus shop snel uw favoriete jersey op Bedsupply.