Menu
Menu
Type Kussen
Materiaal
Vulling
Maat Kussen
Hardheid Kussen
Type Slaper
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Silvana Kussen

Bent u op zoek naar een hoofdkussen van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Bedsupply aan het juiste adres! Bedsupply heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan hoofdkussens van het Nederlandse merk Silvana. Het kwaliteitsmerk streeft naar een optimale nachtrust voor alle gebruikers door de wensen van gebruikers te combineren met alle kennis die het merk bezit. Het uitgebreide assortiment van Silvana kussens bestaat uit zowel box- als puntkussens. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende kussens? Ontdek alle kussens op deze pagina.

Silvana kussen nekklachten

Het toonaangevende Nederlandse kussenmerk Silvana focust zich voornamelijk op de productie van hoofdkussens van hoge kwaliteit. De keuze voor een bepaalde hoofdkussen is een persoonlijke beslissing en hangt af van meerdere factoren. Een aantal van deze factoren zijn: postuur, slaaphouding, type matras en uw eigen voorkeur. Het assortiment van Silvana is zo ontwikkeld dat er voor iedereen een geschikt hoofdkussen tussen zit. Heeft u vaak last van nekklachten? Bekijk dan eens de Silvana support kussens. Deze bieden de juiste ondersteuning die uw nek nodig heeft.

Silvana kussen blauw

De blauwe kussens van Silvana Comfort en Silvana Support Royale zijn een beetje stevig. De kussens zijn iets steviger dan de paarse uitvoeringen. Ontdek Silvana Comfort Blauw en Silvana Support Royale blauw op deze pagina.

Silvana kussen geel

Bent u op zoek naar een stevig kussen? Bekijk dan eens de gele kussens van Silvana Support Royale en Silvana Comfort. De kussens zijn stevig en van topkwaliteit. Ontdek de stevige kussens van Silvana bij Bedsupply.

Silvana kussen oranje

Bent u op zoek naar een zacht kussen? Silvana Support Saphir Soft en Silvana Support Royale hebben het label 'oranje' en zijn lekker zacht. Daarnaast zijn de hoofdkussens van uitstekende kwaliteit. Bekijk beide kussens op deze pagina en kies uw favoriet.

Silvana kussen groen

Slaapt u graag op een extra stevig kussen? Mogelijk dat een kussen met het groene label van Silvana uw nachtrust kan verbeteren. De hoofdkussens zijn extra stevig en dus extra hard. Bekijk alle kussens bij Bedsupply.

Silvana kussen paars

Gaat uw voorkeur naar een beetje zacht hoofdkussen? De hoofdkussens Support Royale Paars en Support Emerald van Silvana zijn een beetje zacht. Bekijk beide kussens op deze pagina.