Menu
Menu
Materiaal
Vulling
Hardheid Kussen
Type Slaper
Prijs
Levertijd
Korting

Cinderella kussen

Cinderella kussen

Op zoek naar een hoofdkussen van hoogstaande kwaliteit? Een kussen waar uw hoofd een hele nacht heerlijk op kan rusten? Dan bent u bij Bedsupply aan het juiste adres. Bedsupply heeft u namelijk een uitgebreid assortiment aan kussens te bieden waaronder Cinderella kussens. Cinderella, al jarenlang actief in de beddengoedbranche, staat bekend om het leveren van hoogwaardige producten. Op het gebied van kussens biedt Cinderella u puntkussens en boxkussens. Bent u nieuwsgierig naar het Cinderella assortiment? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.

Cinderella kussen zijslaper

Bent u een echte zijslaper? Neem dan eens een kijkje bij het toonaangevende merk Cinderella. Zijslapers hebben vaak een dik en steviger kussen nodig voor een goede hoofdondersteuning. Bij een dik en stevig kussen kan het hoofd niet veel inzakken waardoor een natuurlijke houding de hele avond bevorderd wordt.

Cinderella hoofdkussen

Met een fijn hoofdkussen van het merk Cinderella slaapt iedereen als een roosje. De kussens worden gemaakt van de beste materialen en technieken. Hierdoor zijn de kussens voorzien van een hoge kwaliteit en zullen deze een langere tijd netjes blijven voor gebruik. Op Bedsupply bieden wij u graag de ruime collectie hoofdkussens aan. De kussens zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kan iedereen genieten van de fijne Cinderella producten.

Cinderella Orthoflex

De ergonomische Orthoflex hoofdkussens van Cinderella zijn in samenspraak met fysiotherapeuten ontwikkeld om te zorgen voor een optimale slaaphouding. De Orthoflex serie bestaat uit vijf hoofdkussens met ieder verschillende synthetische vulmaterialen welke zowel zorgen voor goede drukverdeling als voor perfecte ondersteuning van uw hoofd en schouders. Met het juiste Orthoflex kussen, wordt u iedere ochtend uitgerust wakker.