Menu
Menu
-
-
Type Dekbed
Materiaal
Vulling
Maat
Warmte Klasse
i
Prijs
Levertijd

Essenza dekbed

Essenza dekbed

Op zoek naar een zomerdekbed, 4 seizoenen dekbed of All Year dekbed? Dan bent u bij Bedsupply aan het juiste adres. Bedsupply heeft namelijk een ruim assortiment aan dekbedden te bieden waaronder Essenza dekbedden. Zoekt u een dekbed die u zowel in de zomer als in de winter kunt gebruiken? Dan is een 4 seizoenen dekbed ongetwijfeld iets voor u. Dit dekbed is tweedelig zodat het niet té warm wordt voor in de zomer en niet té koud voor in de winter. De dekbedden van Essenza zijn voorzien van verschillende vullingen. Zo heeft Essenza eendendonzen, synthetische en wollen dekbedden in het assortiment. Bent u nieuwsgrierig naar het complete Essenza assortiment? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.

Dekbed Essenza

Bent u zoekende naar een dekbed van een uitstekende kwaliteit? Dan kunt u uw zoektocht stoppen, want Essenza biedt u een assortiment met hoogwaardige dekbedden. Het merk dat bekend staat als stijlvol, eigentijds en inspirerend biedt u onder andere wollen en synthetische dekbedden. Indien u op zoek bent naar een Essenza dekbedovertrek, bent u bij Bedsupply ook aan het juiste adres!

Essenza dekbedden

Naast dat u bij Essenza dekbedovertrekken vindt, bieden zij ook de vulling hiervoor aan. De dekbedden van Essenza zijn ontwikkeld met oog op duurzaamheid en innovatie. De totale collectie bestaat uit vijf verschillende soorten dekbedden waarvan u er 3 bij Bedsupply terug vindt. Bij het maken van de producten wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen welke onder meer gerecycled zijn. Er wordt zowel synthetische als natuurlijke producten gebruikt, hierdoor is er altijd een dekbed naar uw wensen. De verschillende soorten dekbedden hebben allemaal hun eigen functie. Wanneer u twijfelt kan onderstaande tekst u wellicht helpen bij het maken van uw keuze:

Essenza 4 seizoenen dekbed:

Het 4 seizoenen dekbed van Essenza bestaat uit twee delen. Het voordeel aan een 4 seizoenen dekbed is dat het zowel in de zomer als winter gebruikt kan worden. In de winter kunt u de twee delen door middel van een rits aan elkaar bevestigen zodat u voorzien wordt van de hoogste warmteklasse. Dit zelfde dekbed kunt u losritsen en in de zomer slechts 1 deel gebruiken. De vulling wordt gemaakt van Isosoft Vezels, eendendons, ecodown of wol en dit isoleert de lichaamswarmte. Hierdoor kunt u zelfs in de koudste nachten genieten van optimaal comfort.

Essenza All Year dekbed:

Een All Year dekbed lijkt op een 4 seizoenen dekbed, maar bestaat daarentegen maar uit één dekbed. Daarnaast kunt u het qua dikte vergelijken met het herfst deel van het 4 seizoenen dekbed. De vulling is zo gemaakt dat u hier in principe het hele jaar onder kunt slapen, echter is het dekbed voor sommige te warm in de lente en zomer en wordt het aangeraden om toch nog een zomer dekbed erbij te kopen. Daarom is het All Year dekbed het meest geschikt voor koude slapers en mensen die liever één dekbed in de winter willen dan twee.

Essenza zomerdekbed:

Als u al een All year dekbed heeft of gewoon op zoek bent naar dekbed voor de zomer is het enkele zomerdekbed een goede optie. Een zomerdekbed is luchtig en licht en daarmee uitstekend voor de warmere zomermaanden. Doordat het eigenschappen heeft zoals een goed ventilerende functie, ademend en sterk vochtabsorberend voelt het extra koel aan.