Menu
Menu
-
-
Type Dekbed
Materiaal
Vulling
Maat
Merk
Warmte Klasse
i
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbed 260x220

Een 260x220 Dekbed is een extra brede maat maar dan extra lang. Deze dekbedden zijn zeer geschikt zijn voor alle Nederlandse extra brede dekbedovertrekken. Dekbedden van 260x220 zijn er als 4 seizoenen variant en all year variant en natuurlijk van diverse materialen zoals dons, wol, katoen en synthetisch. In het ruime assortiment 260x220 dekbedden op Bedsupply vindt u dekbedden voor het hele jaar door.

260x220 Dekbedden

De dekbedden op deze pagina zijn verkrijgbaar in de maat 260x220 cm. Dit een een extra lange lits-jumeaux maat, ideaal voor de wat grotere klant. Deze dekbedden worden onder andere aangeboden door Timzo en Ducky Dons. Dit zijn twee toonaangevende merken in de beddengoed wereld. Naast de maat en het merk is het ook belangrijk om een keuze te maken voor welk materiaal u graag wilt. De vulling van van het dekbed bepaald namelijk voor een belangrijk deel uw slaapcomfort. De filter aan de linkerzijde kunt u gebruiken om uw wensen te selecteren. Door op een van bovenstaande foto's te klikken kunt u meer informatie lezen over het desbetreffende product en het extra lange lits-jumeaux dekbed direct online kopen.

4 seizoenen dekbed 260x220

Dekbedden met een afmetingen van 260x220 zijn extra lang en breed. Deze afmeting is erg geschikt voor een 2-persoons bed. Dit formaat dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende types. Namelijk: 4 seizoenen, all year of winterdekbed. Een 4 seizoenendekbed bestaat uit 2 dekens die samengevoegd kunnen worden tot één dik winterdekbed.