Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Silvana Royale

Silvana Royale

De luxe donzen hoofdkussens en dekbedden van Silvana Royale zorgen dat u kunt genieten van een optimale nachtrust. De dekbedden en kussens zijn van hoogwaardige kwaliteit, extreem zacht en in verschillende varianten verkrijgbaar. Ontdek alle hoofdkussens en dekbedden van Silvana Royale op deze pagina en geniet van nieuw beddengoed. Wilt u meer weten over Silvana Royale? Lees dan verder op deze pagina.

Silvana Royale paars

De hoofdkussens van Silvana Royale paars zijn een beetje zacht en hebben een optimale temperatuurregulatie door het gebruik van bamboe met katoen als materiaal. Daarnaast zijn de dekbedden gemiddeld qua warmte en dikte (medium light) en gemaakt van hoogwaardig eendendons. De dekbedden voelen daardoor zacht aan. Ontdek Silvana Royale dekbedden en hoofdkussens met het paarse label bij Bedsupply en geniet van luxe en een optimale nachtrust.

Silvana Royale blauw

De dekbedden van Silvana Royale blauw zijn gemiddeld qua warmte en dikte (medium warm) en voelen zacht aan door het gebruik van eendendons. Daarnaast zijn de hoofdkussens in de blauwe variant een beetje stevig. Wilt u een wat luxer donzen kussen of dekbed? Bekijk dan eens het dekbed en hoofdkussen van Silvana Royale blauw op deze pagina.