Menu
Menu
-
-

Alles over Silvana Royale

Silvana Royale

Silvana Royale Extra Light

Dit is het dunste dekbed uit de Silvana Royale serie. Het valt in warmteklasse 1 en wanneer u het los gebruikt is het geschikt voor de warmere zomernachten. Doordat het zo dun is, is het ook ideaal om te combineren met een ander Royale dekbed.


Silvana Royale Light

Het oranje dekbed is ideaal voor gebruik in de zomer. Het is net iets dikker en warmer dan de rode variant en valt soepel om uw lichaam heen. Ook dit dekbed is nog perfect te combineren met de andere Silvana Royale dekbedden.


Silvana Royale Medium Light

Het paarse dekbed met warmteklasse 3 wordt het meest gebruikt in de herfst en lente. Het biedt net wat meer warmte dan de dekbedden uit warmteklasse 4. Wanneer u het snel warm heeft is dit dekbed ook perfect voor tijdens de winter.


Silvana Royale Medium

De blauwe variant is weer net een stap dikker dan de paarse variant en is het meest veelzijdige dekbed uit deze serie. In een goed geïsoleerde woning is dit dekbed al warm genoeg om de winter mee door te komen. Wanneer dit toch net te koud is, kunt u het combineren met een van de 3 dunnere varianten om tot een volwaardig winterdekbed te komen.


Silvana Royale Warm

Dit is het op één na dikste dekbed uit de Silvana Royale serie en valt in warmteklasse 2. Als u het snel koud heeft kunt u dit dekbed ook perfect gebruiken in de herfst en lente, maar voor de meeste mensen is dit dekbed ideaal voor de winter. Ook dit dekbed kunt u nog perfect combineren met een van de lichtere varianten uit de Royale reeks.


Silvana Royale Extra Warm

Het groene dekbed uit warmteklasse 1 is de allerwarmste variant. Met dit dekbed blijft u zelfs tijdens de meest koude nachten warm en comfortabel. Het kan nog altijd gecombineerd worden met de rode of oranje variant voor net dat beetje extra warmte. Wanneer u het snel warm heeft, raden wij het aan om voor een van de lichtere opties te gaan.


Creëer uw ideale Silvana dekbed

Uw perfecte dekbed

Zoals u eerder op deze pagina al kon lezen is het mogelijk om de Silvana Royale dekbedden met elkaar te combineren. Op deze manier kunt u het ideale dekbed samenstellen en kunt u van uw zomer- en herfstdekbed ook uw winterdekbed maken. Wanneer het weer warmer weer wordt haalt u simpelweg een van de twee dekbedden weg om zo weer terug te gaan naar uw zomerdekbed. De bevestiging van de dekbedden werkt via stevige drukknopen en u heeft de dekbedden binnen enkele seconden al met elkaar verbonden.

Silvana dekbed voor u en uw partner

Het komt regelmatig voor dat partners niet op dezelfde lijn liggen als het aankomt op de dikte van het dekbed. Het Silvana Royale dekbed is hier de ideale oplossing voor. Het is namelijk ook mogelijk om uw basis tweepersoons dekbed te combineren met één of twee losse eenpersoons dekbedden van verschillende diktes. Zo creëert u voor u en uw partner het ideale dekbed en krijgen u en uw partner het niet te warm of te koud. Op deze manier haalt u beide het optimale uit uw nachtrust en zult u meer energie overhouden van uw slaap.

Eigenschappen van het Silvana Royale dekbed

Materiaal Silvana Royale dekbed

Het Silvana Royale dekbed is een van de meest luxe dekbedden die er zijn. De tijk van het dekbed bestaat uit 100% katoen-satijn en voelt ongelooflijk comfortabel aan op uw huid. Voor de vulling is er gekozen voor 100% eendendons vulling. Eendendons staat bekend om haar isolerend en ventilerend vermogen. Daarnaast heeft het een hoog volume en is het tegelijkertijd zeer licht. Ook heeft het als eigenschap dat het soepel om het lichaam valt.

Keurmerken Silvana Royale dekbed

De Silvana Royale dekbedden zijn voorzien van zowel het Downafresh keurmerk, als het Nomite label. Het Downafresh keurmerk is een hygiëne label dat garandeert dat het dons voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935 en op een zorgvuldige manier is gereinigd en gedroogd. Dankzij het Nomite label weet u 100% zeker dat het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Onderhoud Silvana Royale dekbed

Deze dekbedden mogen op 60 graden worden gewassen in de wasmachine. Lees altijd eerst de wasvoorschriften die op het dekbed staan vermeld.
Tip: Om de kwaliteit optimaal te houden kunt u het dekbed het beste dagelijks luchten door een raam open te zetten. Daarnaast is het aan te raden om het dekbed dagelijks voorzichtig op te schudden zodat het fris en volumineus blijft.

Een greep uit ons Silvana Royale assortiment