Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat kussensloop
Prijs
Levertijd
Korting

Kussen Molton

Een kussen molton beschermt uw kussen optimaal tegen vocht en verlengt hiermee de levensduur van uw kussen. Daarnaast draagt een kussen molton ook bij aan de hygiëne van uw kussen. Op Bedsupply.eu vindt u een collectie kussen moltons van diverse kwaliteitsmerken zoals Silvana, Romanette, Cinderella, Damai, Briljant en Yumeko. Deze kussenslopen hebben de standaardafmetingen voor hoofdkussens in Nederland, namelijk 60 x 70 cm. Neem hieronder direct een kijkje in het volledige assortiment kussen moltons op Bedsupply en vind de ideale kussen molton voor u!

Kussenbeschermer

Bedsupply heeft een uitgebreide collectie kussen moltons in diverse materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit kussen moltons van flanel, katoen en polyester. Een kussen molton heeft als voordeel dat het uw kussen optimaal beschermt tegen transpiratievocht dat u 's nachts verliest. Hierdoor gaan uw kussens langer mee en blijven deze bovendien langer fris. Een molton kan uw kussen optimaal beschermen door de speciale moltonbehandeling van het materiaal. Interesse in een kussen molton? Klik op één van bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over een specifiek product.

Molton kussensloop

Een molton kussensloop, ook wel kussenbeschermer genoemd, zorgt ervoor dat uw kussen fris en mooi blijft. Hierdoor kan het kussen automatisch ook jaren langer meegaan. De molton houdt vuil, vocht en een boel bacteriën tegen. Bekijk ons assortiment voor ons volledige aanbod in molton kussenbeschermers.