Menu
Menu
-
-
Type Product
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Serie
Hoekhoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Cinderella Hoeslaken

Op zoek naar een hoeslaken waar u jarenlang plezier van kunt hebben? Dan heeft Cinderella ongetwijfeld een hoeslaken voor u. Cinderella, al jarenlang actief in de beddengoedbranche, staat namelijk bekend om het leveren van hoogstaande kwaliteit. Op het gebied van hoeslakens heeft Cinderella u katoenen en velours hoeslakens te bieden. Daarbij biedt Cinderella u de mogelijkheid om hoeslakens op maat te bestellen. Mocht u een hoeslaken op maat willen bestellen, dan zorgt Cinderella ervoor dat uw hoeslaken in het eigen confectieatelier in Nederland op maat wordt gemaakt. Bent u nieuwsgierig naar het Cinderella assortiment? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.

Cinderella topper hoeslaken

Bent u zoekende naar een velours of katoenen topper hoeslaken? Dan kunt u uw zoektocht stoppen, want Cinderella heeft ongetwijfeld een geschikt hoeslaken voor u. Bij de filters kunt u selecteren op het materiaal en de maat naar wens. Daarbij is het bij Cinderella ook mogelijk om een hoeslaken op maat te bestellen. Cinderella hoeslakens zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat u deze kunt afstemmen op de rest van uw beddengoed. Het merk is al jarenlang actief op de beddengoed markt en staat bekend om het leveren van uitstekende kwaliteit.

Cinderella jersey hoeslaken

Jersey hoeslakens worden op met een speciale breitechniek gemaakt. Dankzij deze bepaalde manier van breien krijgt de stof een fijne elastische structuur. Het toonaangevende merk Cinderella staat bekend als een grote speler binnen de (jersey) hoeslakens. In ons assortiment kunt u kiezen uit zowel wollen als katoenen jersey hoeslakens. Bekijk snel het assortiment en haal vandaag nog uw Cinderella jersey hoeslaken in huis.