Menu
Menu
-
-

Hoeslaken Merken

Merken hoeslakens

Damai hoeslaken

Betere hoeslakens dan van Damai zult u waarschijnlijk niet vinden. Dit merk is namelijk pure kwaliteit en past perfect om het matras, mits u uiteraard de juiste maat besteld. Daarnaast gaan de hoeslakens ook zeer lang mee, waardoor dit ook nog eens een duurzame koop is!

Essenza hoeslaken

Het beddengoed van Essenza is gemaakt om lekker in weg te kruipen. Hoeslakens van dit merk zijn dan ook heerlijk zacht en warm en de ideale aanvulling op uw beddengoed collectie. Essenza hoeslakens staan er bovendien om bekend jarenlang de goede kwaliteit te blijven behouden.

Cinderella hoeslaken

Wilt u een stapje goedkoper gaan dan Damai? Dan is Cinderella een perfecte oplossing! Dit merk is namelijk nog altijd van zeer hoge kwaliteit en gaat ook zeer lang mee, maar is iets minder prijzig. Daarom hebben deze hoeslakens een enorm goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Romanette hoeslaken

Bij een mooi dekbedovertrek hoort natuurlijk een bijpassend hoeslaken. Romanette heeft er daarom voor gezorgd dat haar hoeslakens netjes aansluiten bij de dekbedovertrekken uit de Romanette collectie. Het beddengoed van Romanette wordt geproduceerd in Italië en staat bekend om de uitstekende prijs.