Menu
Menu

Kleur Hoeslaken

Hoeslaken kleuren

Wit hoeslaken

Een wit hoeslaken is verreweg de meest verkochte kleur. Dit komt doordat het een neutrale en ook dé klassieke kleur is die op ieder bed past. Wilt u graag een hoeslaken wat bij ieder dekbedovertrek past? Dan zit u met een wit hoeslaken altijd goed.

Zwart hoeslaken

Heeft u een donker hoeslaken nodig voor uw beddengoed? Dan is een zwart hoeslaken ideaal! Deze veel verkochte kleur past bij zeer veel kleuren beddengoed. Daarnaast is het voordeel van een zwart hoeslaken dat zwart minder besmettelijk is dan een lichte kleur.

Grijs hoeslaken

Grijze hoeslakens zorgen niet alleen voor rust in uw slaapkamer, maar deze zijn ook nog eens super makkelijk te combineren met de rest van uw beddengoed en slaapkamer- inrichting. Een grijs hoeslaken is dan ook niet voor niets een zeer populaire keuze.

Blauw hoeslaken

Blauw is een van de meest veelzijdige kleuren die wij verkopen op Bedsupply. Blauwe hoeslakens zijn dan ook verkrijgbaar in een tal van tinten. Kies bijvoorbeeld uit lichtblauw, donkerblauw, grijsblauw of juist groenblauw. De keuze in blauwe hoeslakens is reuze!

Groen hoeslaken

Een hoeslaken wat ook zeer vaak besteld wordt bij Bedsupply, is een groen hoeslaken. Uiteraard zijn er zeer veel verschillende soorten groen, maar een kleur als mintgroen is zeer populair. Deze kleur is namelijk ook zeer veel terug te zien in het hedendaagse interieur. Daarnaast is het ook mogelijk om een kleur groen te kiezen die overeenkomt met de planten in uw slaapkamer.

Bruin hoeslaken

Bruin is een kleur die warmte uitstraalt en hierdoor is bruin de perfecte kleur voor een hoeslaken. Bruine hoeslakens kunnen gecombineerd worden bij diverse andere kleuren zoals beige, wit, rood, oranje of geeltinten. Bent u op zoek naar een bruin hoeslaken? Kies bij Bedsupply dan uit diverse soorten bruintinten en vindt zo het hoeslaken dat het beste bij uw slaapkamer past.

Roze hoeslaken

Een roze hoeslaken is niet alleen super leuk voor de meisjes kamer, maar kan ook goed worden gebruikt voor een zomerse uitstraling op andere slaapkamers. Zo kan een roze hoeslaken eenvoudig worden gecombineerd met een tal van andere kleuren en zorgt de kleur voor een vrolijke sfeer. De roze hoeslakens op onze website zijn verkrijgbaar in diverse lichte en donkere tinten.

Rood hoeslaken

Rood is de kleur van de liefde en rode hoeslakens zijn daarom dan ook zeer populair. Bij Bedsupply kunt u kiezen uit diverse soorten rood-tinten hoeslakens. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bordeaux rode hoeslaken dat zorgt voor een warme sfeer? Of gaat u liever voor passie en kiest u voor felrood? Met de rode hoeslakens van Bedsupply kan het allemaal!