Menu
Menu
-
-
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Matrasovertrek

Op Bedsupply vindt u een uitgebreid assortiment matrasovertrekken. Zo vindt u overtrekken voor uw 'normale' matras, topdekmatrassen, split (top) matrassen en boxsprings. Ook zijn deze overtrekken verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Op Bedsupply vindt u enkel matrasovertrekken van kwaliteitsmerken, waaronder het gerenommeerde Damai, het populaire Romanette en het alom bekende Cinderella. Gebruik de filters aan de linkerzijde om de matrasovertrek te vinden die aan al uw wensen voldoet.

Overtrek matras

Matrasovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Het is van belang dat u het materiaal kiest dat bij u past, zodat u gegarandeerd en optimale nachtrust heeft. De overtrekken zijn verkrijgbaar in onder andere katoen, jersey en satijn. Katoen is het meest voorkomend: deze stof is sterk en heeft een hoge ventilatie. Jersey hoeslakens zijn elastisch, waardoor deze goed passen rondom uw matras. Satijnen matrasovertrekken zijn erg zacht. en voelen uitermate prettig aan aan de huid. Voor meer informatie over de verschillende stoffen, klik hier.

Matrasovertrek 120x200

De meest gezochte maat matrasovertrek is de maat 120x200 cm. Deze maat is echter lastig vindbaar in zeer veel winkels, doordat het een maat van een twijfelaar is. Bij Bedsupply vindt u echter een zeer breed assortiment matrasovertrekken in de maat 120 x 200 cm. Gebuik de filters om tot het perfecte matrasovertrek te komen!