Tweepersoonsmatras Yumeko Natuurlatex Medium Stevig

Tweepersoonsmatras Yumeko Natuurlatex Medium Stevig

Yumeko
€ 2.189,00

Levertijd: 6 weken

Specificaties
 • Product: Matras (2-persoons)
 • Merk: Yumeko
 • Kern: Natuurlatex
 • Omgeven door biologische wol
 • Tijk: Biologische jersey katoen
 • Hardheid: Medium en Stevig
 • Afneembare tijk
 • Anti-allergisch
 • Garantie: 5 jaar
€ 2.189,00
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
Dit hoogwaardige matras van het kwaliteitsmerk Yumeko is, zoals alle producten van Yumeko, volledig ecologisch en biologisch geproduceerd. Het matras is voorzien van een 15 centimeter dikke laag natuurlatex afkomstig uit Maleisië. Dit materiaal is ontzettend veerkrachtig en elastisch, hierdoor ondersteunt het materiaal het lichaam van uw kind waar nodig. Latex heeft een open celstructuur waardoor het matras temperatuurregulerend is. Het matras is ingedeeld in 7 comfortzones, waardoor uw lichaam overal correct wordt ondersteund. Rondom de kern is een heerlijke zachte laag biologische wol aangebracht. Wol ventileert en ademt uitstekend. De tijk is gemaakt biologische jersey. De wol en katoen voldoen aan de strenge eisen van het Global Organic Textile Standard keurmerk.

De vulling van latex maakt dit matras anti-allergisch. Het materiaal is van nature anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-huisstofmijt. Het ventilerend vermogen van het wol versterkt deze eigenschappen bovendien. De matrassen worden met de hand gemaakt in Nederland, hierdoor kan topkwaliteit worden gewaarborgd.

De tweepersoons matrassen van Yumeko zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Omdat u en uw partner van gewicht en lichaamsbouw kunnen verschillen is het ook mogelijk om een tweepersoons matras te selecteren met verschillende kernen. Zo ligt u allebei in een gezonde houding. Dit matras is medium qua hardheid aan één zijde en stevig aan de andere zijde. Medium wordt geadviseerd voor personen van 65 tot 95 kg die op hun zij, rug of buik slapen. Een stevig matras wordt geadviseerd voor personen van 95 kg of zwaarder die op hun zij of rug slapen.

Yumeko

Yumeko is een Nederlands merk dat duurzaamheid en oog voor het milieu hoog in het vaandel heeft staan. Yumeko heeft een prachtige collectie bad- en beddengoed, waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van de mooiste en fijnste natuurlijke materialen. Voor de productie geldt dat alles uitgevoerd wordt met groot respect voor mens, dier en milieu. Alle producten van Yumeko hebben een eco- en of fairtrade certificaat. Hiermee wil het bedrijf bewijzen dat een milieuvriendelijke productie en betaalbare prijzen ook samengevoegd kunnen worden.

Global Organic Textile Standard

GOTS is wereldwijd het toonaangevende keurmerk voor biologische textielproducten, zoals katoen en wol, in kleding maar ook en bed- en badproducten. GOTS stelt strenge eisen aan de milieuaspecten van het gehele productieproces: van verwerking, productie, tot de verpakking, etikettering, handel en distributie van het textiel. Jaarlijks worden controles gedaan op milieu, dierenwelzijn en de sociale omstandigheden van de mensen die de producten maken. Ook Yumeko heeft het GOTS keurmerk.

Fairtrade

Producten met het Max Havelaar Fairtrade keurmerk garanderen u dat er is ingekocht tegen een rechtvaardige prijs en onder eerlijke handelsvoorwaarden. Afspraken over prijszekerheid en stabiliteit met kleinschalige producenten (boeren en fabrikanten) in ontwikkelingslanden stellen hen in staat in het levensonderhoud van hun gezin te blijven voorzien en om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang. Bij Fair Trade wordt ook rekening gehouden met de ecologische en sociale omstandigheden ter plaatse. Ook Yumeko heeft het Fairtrade keurmerk. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook