Menu
Menu
-
-

Slaapkamertrends voor het najaar

Natuurlijke stijlen en vintage details

Opvallend is het feit dat de inrichting van de slaapkamer steeds belangrijker wordt voor veel mensen. Was dit vroeger nog weleens een ondergeschoven kindje, is het inrichten van de slaapkamer nu een hot item en belangrijk voor de uitstraling van uw woning.

Landelijke stijlen met rustige aardetinten worden graag gezien dit najaar. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van vintage accessoires, metaal en houtwerk in de slaapkamer. Natúúrlijk zijn ook prachtige, originele dekbedovertrekken één van de trends voor de slaapkamer van deze winter.

Kwaliteitsmerken als Essenza, Kardol & Verstraten, Damai en Beddinghouse hebben deze trends zeer goed weten te verwerken in prachtige dessins. Ook worden geheel volgens de trend futuristische, kleurrijke dekbedovertrekken afgewisseld met een strak ingerichte slaapkamer met veel houtwerk en metaal. Hierdoor komt uw slaapkamer geheel tot leven.

Landelijke stijlen en dieren prints

Rustieke, landelijke prints met uitgestrekte landschappen en dieren. Deze laatste trend is steeds vaker zichtbaar en betreft dekbedovertrekken met mooie landschappen, natuur en fotoprints. Deze dekbedovertrekken zijn dan ook een zeer uitnodigende factor om eens lekker onder de wol te kruipen.

Laat u inspireren door de mooie dekbedovertrekken van Bedsupply en breng de winter door onder een prachtig dekbedovertrek geheel naar uw smaak én volgens de laatste trends. Op uw gemak alle dessins nog eens bekijken? Klik dan hier voor alle dekbedovertrekken.

Een greep uit onze collectie dekbedovertrekken en accessoires: