Menu
Menu
Type
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Plaid

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle plaids die in ons assortiment zitten. Een plaid is eigenlijk gewoon een deken en hoeft niet specifiek voor op bed te zijn. Echter zijn de onderstaande plaids allemaal perfect geschikt voor op uw bed qua afmetingen en deze zijn hier eigenlijk ook voor bedoeld. Een plaid heeft in tegenstelling tot een sprei en een quilt geen vulling.

Plaid voor op de bank

Een plaid kan zowel voor uw bed als voor de bank gebruikt worden. U kunt een plaid op bed gebruiken ter decoratie en als extra deken tijdens de wintermaanden. Een plaid kan ook zeer geschikt zijn als deken op de bank. Ook daar kan het als decoratie dienen of als deken tijdens de koude decembermaanden tijdens een filmpje op de bank. Een plaid kan dus zorgen voor een gezellige sfeer in uw slaap- of woonkamer. Alle plaids van Bedsupply zijn van superieure kwaliteit en gaan jarenlang mee. De filter aan de linkerkant van deze pagina kunt u gebruiken om uw wensen aan te geven. Op deze manier vindt u hopelijk een product dat past bij uw wensen en behoeften. Wilt u toch liever een sprei voor uw bed? Bekijk dan onze collectie spreien.

Plaid voor op bed

Zoals hierboven beschreven staat kunnen plaids, ook wel spreien genoemd, gebruikt worden op zowel de bank als het bed. In beide gevallen voegt het plaid een luxe sfeer toe aan de kamer. Het geeft een soort hotel achtig gevoel waarmee een kamer naar eigen stijl gemaakt kan worden. Neem een kijkje in ons assortiment voor alle soorten plaids en haal er snel een in huis!