Partnerdekbed Silvana Spitsbergen Basisdeel

Partnerdekbed Silvana Spitsbergen Basisdeel

Silvana
€ 279,00

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
 • EAN: 8718719724378
 • Partnerdekbed Basisdeel
 • Warmte Klasse: 1 (In combinatie met het aanvullende deel)
 • Tijk: 100% fijne perkal-katoen
 • Vulling: 90% witte Europese eendendons
 • Puur natuurlijk dekbed
 • Nomite keurmerk
 • Downafresh hygiëne label
 • Dekbed bestaat uit een basisdeel, medium deel en light deel
 • Medium deel en light deel kunt u hieronder bij bestellen
Maatadvies i
€ 279,00

Bestel ook mee:
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
Het partner dekbed van Silvana is het ideale dekbed voor stellen die een eigen warmtebehoefte hebben maar wel onder één dekbed willen slapen. Dit 4 seizoenen dekbed bestaat uit dit basisdeel in de maat 240 x 220 cm, hier kunt u twee losse delen van 120 x 220 cm aan bevestigen. Namelijk een medium deel met warmteklasse 3 en een light deel met warmteklasse 4 (minst warm). Zo creëert u een warm deel en een minder warm deel zodat beide fijn onder één dekbed kunnen slapen. De tijk van dit dekbed is van 100% fijne perkal geweven katoen met het Nomite keurmerk, dat betekent dat het dekbed ook geschikt is voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. De vulling van het dekbed is 90% witte Europese eendendons met het Downafresh keurmerk. Het dekbed is RDS Certified wat betekend dat het dekbed bestaat uit 100% verantwoord dons.

Let op; dit is alleen het basisdeel van het partner dekbed. Het partner deel Medium (€ 149,-) en het partner deel Light (€ 139,-) kunt u hiernaast direct mee bestellen door ze aan te vinken. In uw winkelmandje vindt u dan 3 producten terug, te weten Partnerdekbed Silvana Spitsbergen Basisdeel. Partnerdekbed Silvana Spitsbergen Medium Deel en Partnerdekbed Silvana Spitsbergen Light Deel.

Nomite

Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Een donzen dekbed met het Nomite® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Deze dekbedden hebben een zeer dicht geweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.

Downafresh

Downafresh® Greenline is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Het label betekent dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935, bij de productie geen agressieve middelen worden gebruikt, het vulmateriaal na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is, de fabrikant zich houdt aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn, de herkomst van het vulmateriaal wordt gedocumenteerd en het vulmateriaal niet afkomstig is van 'levende pluk'.

Silvana

Silvana heeft de overtuiging dat een goede nachtrust essentieel is voor ieder mens om gezond door het leven te gaan. Daarom zorgt Silvana continue voor de verbetering van haar slaapproducten. De persoonlijke keuze die dit merk biedt zorgt ervoor dat Silvana aan de verschillende behoeftes van de consument kan voldoen. Silvana staat vooral bekend om haar uitstekende kwaliteit van ondersteunende hoofdkussens en dekbedden met climate control. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,- wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,- wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overgemaakt of vervalt de openstaande factuur indien u heeft gekozen voor een betaling achteraf.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door Klarna. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. Klarna bepaalt middels een kreditcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook