Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

SNURK kinderdekbedovertrek

SNURK kinderdekbedovertrek

SNURK staat bekend om haar creatieve designs waarvan de Prinses en Astronaut inmiddels als ware klassiekers beschouwd kunnen worden. Dit zijn kinderdesigns die zo mooi en leuk zijn uitgewerkt dat iedereen een glimlach krijgt bij het zien van deze overtrekken. Inmiddels is de collectie fors uitgebreid met kinderovertrekken van een dino, brandweermannen, ballerina's, piraten, ridders en nog heel veel meer. Allemaal in dezelfde stijl, kwaliteit en met humor.

Uw kind makkelijker naar bed met SNURK?

Wanneer u moeite heeft om uw kind in bed te krijgen, dan zijn de kinder dekbedovertrekken van SNURK een goed hulpmiddel. De vrolijke designs helpen uw kind om naar bed te willen, door in te spelen op de fantasie. Wie wil er nu niet gaan slapen als brandweerman, prinses of astronaut? Dat is toch een droom voor elk kind. De afbeeldingen ogen levensecht door de handgemaakte kwaliteit van SNURK. Over welk dekbedovertrek van SNURK droomt uw kind? Bestel vandaag nog!

SNURK prinses

Voor alle kinderen die graag een prinsesje zouden willen zijn heeft SNURK een dekbedovertrek in haar assortiment. De mooie prinsessen print op dit dekbedovertrek speelt helemaal in op de fantasie van uw kind en maakt naar bed gaan een feestje. De dekbedovertrekken zijn van de gebruikelijke kwaliteit, dus uw kind kan hier extra lang van genieten.

SNURK astronaut

Welk kind wil nu niet als André Kuipers, Neil Armstrong of Wubbo Ockels de ruimte in? Speciaal hiervoor heeft SNURK een mooi dekbedovertrek ontworpen, waardoor ieder kind hiervan kan dromen. De print laat je namelijk een echte astronaut lijken! Daarnaast is dit dekbedovertrek ook van uitstekende kwaliteit, dus het gaat ook nog eens enorm lang mee!