Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle SNURK producten

Het merk SNURK Amsterdam heeft creativiteit hoog in het vaandel staan, maar dat ziet u vast wel aan de geweldige producten van dit merk. De mooiste prints en afbeeldingen staan op hun pyjama's, kleding en dekbedovertrekken. Deze prints zijn handgemaakt met eigen hand, camera en photoshop, hierdoor zien ze er levensecht uit. Daarnaast worden de producten gemaakt van biologisch katoen en duurzaam geproduceerd in Portugal. Vindt hier uw favoriete item om bij weg te dromen!

SNURK Amsterdam

SNURK heeft als doel om van bankhangen een feestje te maken. Nou, dat moet zeker lukken met de mooie dekbedovertrekken, loungewear en pyjamas van dit merk. Door deze mooie producten van SNURK hoeft u niet te kiezen tussen leuk en bewust. De producten worden gemaakt van biologisch katoen en duurzaam geproduceerd gemaakt in Portugal. Kijk op Bedsupply voor uw favoriet SNURK product om een feestje mee te maken.

SNURK dekbed

Het creatieve Nederlandse merk SNURK heeft een mooi aanbod aan dekbedovertrekken, pyjama’s, babypakjes en loungewear. Alle producten voelen heerlijk zacht aan door het gebruik van duurzaam katoen. Vooral de dekbedovertrekken zijn uniek. Wie wil er nu niet slapen als koning en koningin? Of gaat u liever voor een ballerina of astronaut? U kunt het zo gek niet bedenken en SNURK heeft het! Daarnaast zien de opdrukken er ook nog eens geweldig leuk uit met de mooiste, levensechte, prints.