Menu
Menu
-
-
Vulling
Hardheid Kussen
Type Slaper
Keurmerken
Levertijd

Silvana Support

Silvana Support

De Silvana Support collectie is speciaal ontwikkeld om extra ondersteuning te bieden aan uw nek. De collectie bestaat uit comfortabele hoofdkussens en neksteunen, die u helpen bij het verminderen van uw nek- en hoofdklachten. De Silvana Support serie is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten om zo een optimale ondersteuning aan uw lichaam te kunnen bieden. Klik hieronder op één van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over een specifiek kussen.

Silvana Support kussen

Of u nou een rug-, zij-, of buikslaper bent, met de Silvana Support serie bent u altijd voorzien van comfort. De Silvana Support serie is gemaakt om nek- en rugklachten te verminderen en staat dan ook al meer dan 30 jaar bekend als één van de beste kussens op de markt. De Silvana Support hoofdkussen worden enkel vervaardigd uit de allerbeste materialen, en dit voelt u dan ook gelijk wanneer u er op gaat liggen. Kies uit diverse maten en modellen, en zoek het Silvana Support kussen dat het beste bij u past.

Silvana support Emerald

De Emerald kussens van het merk Silvana zijn perfect voor mensen die houden van een medium tot zacht hoofdkussen. Deze geweldige kussens bieden dan ook veel comfort tijdens het slapen. Door het mooie materiaal zijn deze kussen uitermate geschikt voor de lange termijn. Geniet van een heerlijke nachtrust met de kussens van Silvana. Daarnaast zorgt dit materiaal ervoor dat de Emerald kussens allergievrij zijn. Met welk kussen van Silvana gaat u binnenkort wegdromen?