Menu
Menu
-
-
Type Product
Materiaal
Vulling
Prijs
Levertijd

Silvana Comfort

Het merk Silvana specialiseert zich in hoofdkussens en dekbedden voor een goede nachtrust. Binnen Silvana Comfort kunt u uw kussens en dekbedden helemaal aanpassen aan uw eigen voorkeuren. Zo zijn er verschillende kleurcodes die aangeven hoe stevig een kussen is en hoe dik een deken is. Rood is zacht/licht, groen is stevig/dik. Het ideale kussen uitzoeken is nog nooit zo makkelijk geweest! Daarnaast kunt u de dekens via drukknopen aan elkaar maken, zodat u zelf de ideale warmte per seizoen kunt regelen. De kussens zijn zo gevuld dat het hoofd altijd de juiste positie heeft tijdens het slapen en de nekinkeping in het kussen zorgt ervoor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen kunnen liggen.

Silvana Comfort Blauw

Om het juiste hoofdkussen voor u te kunnen vinden werkt Silvana Comfort met kleurcodes. Van zacht naar stevig, Silvana Comfort Blauw heeft stevigheidsgraad nummer 4 en is daarmee iets steviger dan gemiddeld. Het is het perfecte kussen voor bij een normaal matras en voor mensen met een gemiddeld tot iets groter dan gemiddeld postuur. De vulling van de kussens is Comforel®, dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Deze vezelbolletjes zijn verdeeld over drie vakken, waarbij het middenvak iets zachter gevuld is, om het hoofd in de juiste positie te houden tijdens het slapen. Via een rits aan de bovenzijde is de vulling te doseren. Daarnaast beschikt ook het Silvana Comfort Blauw kussen over een nekinkeping, om ervoor te zorgen dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt en de nekwervels ontspannen blijven tijdens het slapen. De tijk is gemaakt van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Het kussen is huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend.

Silvana Comfort geel

Binnen de collectie aan Silvana Comfort kussens is de gele variant de op één na stevigste. Het kussen is gevuld met Vita Talalay® latex sticks en vezelbolletjes. De Vita Talalay® latex sticks zorgt voor stevigheid en ondersteuning waar de vezelbolletjes zorgen voor veerkracht en zachtheid van het kussen. De samenstelling is verdeeld over drie gelijke vakken waardoor u een goede lighouding heeft en klachten worden voorkomen. Daarnaast is de hoes gemaakt van 100% katoen en behandeld met Sanitized®.

Silvana Comfort paars

De paarse variant van de Silvana Comfort kussens heeft een gemiddelde zachtheid. Hierdoor is het kussen erg geschikt wanneer u een normaal matras heeft en een gemiddeld postuur. In het kussen zit Quallofil®, dit zijn hoogwaardige synthetische vezelbolletjes die gemakkelijk zijn op te schudden. De Quallofil® is verdeeld over 3 vakken, in het middelste vlak zit minder vulling in vergelijking met de andere twee, om zo een goede houding van uw hoofd te behouden tijdens uw slaap. Bovendien is de kussenhoes geheel gemaakt van 100% katoen en met Sanitized® waardoor het kussen ook voor mensen met huisstofmijtallergie perfect is.