Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Silvana producten

Alle Silvana producten

Silvana is een Nederlands kwaliteitsmerk met een uitgebreid assortiment dekbedden en hoofdkussens. Het merk wil zorgen dat iedereen een optimale nachtrust heeft door de hoofdkussens en dekbedden perfect af te stemmen op de wensen en eigenschappen van de gebruiker. De brede collectie van Silvana combineert de beste materialen om een divers scala aan beddengoed aan te bieden. Een hoofdkussen of dekbed van Silvana is dus een comfortabele en verantwoorde keuze wat uw nachtrust ten goede zal komen.

Silvana molton kussensloop

Het Nederlandse merk Silvana heeft een uitgebreide collectie kussenbeschermers voor uw Silvana kussen. De kussenbeschermers zijn voor verschillende varianten en afmetingen verkrijgbaar en houden uw kussen schoon en hygiënisch. Geniet van een optimale nachtrust met een kussenbeschermer van Silvana!

Silvana neksteun

Bent u op zoek naar een losse neksteun voor uw Silvana kussen? Is uw hoofdkussen oud en is het comfort afgenomen door intensief gebruik? Bekijk alle neksteunen van de verschillende soorten Silvana kussens op deze pagina, kies de variant die bij uw hoofdkussen past en geniet weer van een optimale nachtrust.

Silvana kussenvulling

Bij Bedsupply kunt u verschillende soorten navulling voor uw Silvana kussen vinden. Of u nu op zoek bent naar Dacron, Kapok of Aerelle vezelbolletjes, Silvana heeft een uitgebreid assortiment navulling voor hoofdkussens.