Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Kayori producten

Alle Kayori producten

Kayori vindt het belangrijk om in harmonie te leven met mens, dier en natuur. Dit verwezenlijken ze door ecologisch verantwoorde productie toe te passen op haar hele assortiment en het gebruik van natuurlijke producten. Door de jaren heen heeft Kayori flink uitgebreid met prachtige producten: van dekbedovertrekken tot geurkaarsen en van badjassen tot hoeslakens. Bekijk het gehele assortiment van dit mooie merk hieronder en bestel uw favorieten bij Bedsupply.

Kayori badjas

Bent u ook op zoek naar een badjas die niet alleen heerlijk zit, maar er ook nog eens prachtig uitziet? Zoek dan niet verder! Kayori staat bekend om haar authenticiteit in combinatie met duurzaamheid in al haar producten. De badjassen van dit merk zijn daarom van natuurlijk producten gemaakt waardoor ze heerlijk zitten én verantwoord geproduceerd zijn. Zoek en bestel snel uw favoriete Kayori badjas bij Bedsupply!

Kayori sale

Met de producten van Kayori zit u altijd goed. Of u nu gaat voor een heerlijke badjas, een mooi dekbedovertrek of een lekkere geurkaars: kwaliteit en duurzaamheid zijn altijd gewaarborgd. U kunt lang genieten van alles van dit topmerk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Bekijk alle saleproducten van Kayori op de speciale pagina op Bedsupply en bestel uw favorieten voor minder!

Kayori Shizu

De Shizu collectie van Kayori bestaat uit dekbedovertrekken, hoeslakens, kussenslopen, lakens en moltons. Het is één van de grootste collecties van Kayori. De collectie bevat veel diverse producten die allen effen zijn, waardoor ze naadloos aansluiten op uw slaapkamer en op elkaar. Met een breed aanbod aan kleuren past er altijd wel iets bij uw stijl. Bekijk alles van de Kayori Shizu collectie hier op Bedsupply en bestel uw favorieten.