Menu
Menu
-
-
Type Product
Materiaal
Vulling
Prijs
Levertijd
Korting

Gilder

Op Bedsupply vindt u een grote collectie van hoogwaardige Gilder producten. Eerlijk, puur en top kwaliteit zijn woorden die het merk Gilder perfect omschrijven. Gilder maakt een selectieve keuze uit materialen, waardoor kwaliteit en een perfecte afwerking garant staan. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het produceren van bedtextiel en Gilder is continu bezig met het doorontwikkelen van de producten, zodat het bedrijf perfect aan de behoefte van de consument kan voldoen. Bent u op zoek naar een hoofdkussen of dekbed van Gilder? Bekijk dan nu het assortiment op Bedsupply!

Gilder zen kussen

In het assortiment van Bedsupply heeft u een grote keuze uit verschillende zen kussens van het merk Gilder. De zen kussens van Gilder zijn gemaakt van katoen en zijn gevuld met een holle vezel. Behalve vulling en het materiaal, heeft u nog keuze uit de hardheid van het kussen! Gaat u voor een extra zacht kussen of juist voor een extra stevig kussen? Alle zen kussens van het merk Gilder kunt u terugvinden op Bedsupply!

Gilder dekbed

Bedsupply biedt u een divers assortiment aan op het gebied van Gilder dekbedden. U heeft namelijk keuze uit verschillende type dekbedden, zoals een winter-, all year-, en 4 seizoenen dekbed. Daarnaast zijn de dekbedden van Gilder gemaakt van percal of satijn en kunt u geheel vrij u warmteklasse bepalen, zodat u zeker weet dat u het tijdens de koude winterdagen lekker warm heeft.