Menu
Menu
-
-
Type Dekbed
Materiaal
Vulling
Maat
Warmte Klasse
i
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Ducky Dons Dekbed

Ducky Dons


Ducky Dons is een Nederlandse kussens en dekbedden producent. De hoogwaardige producten worden volledig in Nederland gemaakt. De innovatieve producten voldoen aan strenge normen, waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit. Daarnaast heeft Ducky Dons een ruim en gevarieerd assortiment; van kussens tot dekbedden, er is voor ieder wat wils. Met de kussens en dekbedden van Ducky Dons beleeft u optimaal slaapcomfort.

Ducky Dons Taurus 4 seizoenen dekbed

Het Ducky Dons Taurus dekbed is geschikt voor heel het jaar door. Dat komt doordat het is gemaakt van ganzendons, wat dikker en fijner is van kwaliteit. Met deze hoogwaardige kwaliteit weet u zeker dat u lang met dit dekbed kan doen. Daarnaast is dit dekbed voorzien van een Nomite label, waarmee het aangeeft dat het dekbed antiallergisch is. De hoge Europese kwaliteitsgarantie wordt bevestigd met het DIS-TUV label. Met het Ducky Dons Taurus 4 seizoenen dekbed geniet u heel het jaar lang van een heerlijk fijn en warm dekbed.

Ducky Dons 4 seizoenen dekbed

Een 4 seizoenen dekbed van het Nederlandse Ducky Dons is ideaal om heel het jaar te kunnen genieten van kwaliteit. De heerlijke 4 seizoenen dekbedden zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de dekbedden een lange levensduur hebben. Daarnaast zijn de dekbedden heerlijk zacht en houdt het u ook in de winter lekker warm. Een antiallergisch dekbed? Of toch een kwaliteitsgarantie dekbed? Ducky Dons heeft voor iedereen het perfecte dekbed! Voor welk Ducky Dons 4 seizoenen dekbed gaat u?