Menu
Menu
-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd

Dreamhouse Bedding

alle Dreamhouse Bedding producten

Dreamhouse Bedding is een hip dekbedvertrekken merk met een eigentijdse uitstraling. De collectie heeft voor ieder wat wils, van abstract tot reality prints. Deze overtrekken hebben een instopstrook over de gehele breedte en zijn voorzien van een easy care behandeling waardoor deze zo min mogelijk kreuken en dus niet gestreken hoeven te worden.

Dreamhouse dekbedovertrek

Het merk Dreamhouse staat bekend om haar moderne en stijlvolle dekbedovertrekken. Deze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor u niet alleen kiest voor design, maar ook voor kwaliteit. Zo kunt u heerlijk genieten van uw nieuwe dekbedovertrek. Kies in het brede assortiment uw favoriete materiaal, zoals het zachte flanel, het koele satijn of het stevige en duurzame katoen. Wat wordt uw favoriete Dreamhouse dekbedovertrek?

Dreamhouse verkoelend dekbedovertrek

Zoekt u een koel verkoelend dekbedovertrek van Dreamhouse? Kies dan in de filters voor het materiaal satijn. Dit is katoen, alleen dan met een andere weeftechniek - dit maakt de stof gladder, en daarmee voelt dit koeler aan. Satijn is niet alleen heerlijk koel, maar het heeft ook nog eens een luxe uitstraling. Dus zoek uw favoriete satijnen dekbedovertrek van Dreamhouse uit, en geniet van de koele en luxe stof!

Dreamhouse Sprei

Naast dekbedovertrekken biedt Dreamhouse Bedding ook andere slaapkamer producten aan, zoals een heerlijke Dreamhouse sprei. Deze spreien zijn van dezelfde hoge kwaliteit als u ziet in de dekbedovertrekken, en daardoor winnen ze enorm aan populariteit. Dus zoekt u nog een prachtige sprei? Kies voor Dreamhouse.