Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle De Witte Lietaer producten

De Witte Lietaer alle producten

De Witte Lietaer is een bedrijf dat zich sinds 1898 bezig houdt met het weven van producten. Voor de Eerste Wereldoorlog was DWL al één van de belangrijkste weefbedrijven ter wereld met ruim 1300 werknemers en 750 weefgetouwen. In 2004 is het bedrijf opgesplitst in twee divisies, namelijk Industries en Style in Textiles. Industries is gespecialiseerd in het vervaardigen van vezels voor de automobielindustrie. Style in Textiles is juist gespecialiseerd in de productie van huishoudtextiel, er worden onder andere plaids, handdoeken en badjassen geweven. De producten worden onder andere geleverd aan bekende internationale hotels en restaurants.

De Witte Lietaer dekbed

Al sinds het jaar 1898 is De Witte Lietaer actief op het gebied van bed- en interieurtextiel. Het bedrijf maakt tegenwoordig textiel voor de consumenten, hotels, restaurants en de automobielindustrie. Bedsupply heeft een mooie collectie linnen voor u samengesteld. Het assortiment bestaat onder andere uit wollen dekens en fleece plaids. Klik op bovenstaande producten voor meer informatie en om de dekens en plaids direct te bestellen bij Bedsupply.

De Witte Lietaer dekbedovertrek

Een van de populairste slaapkamer producten van De Witte Lietaer zijn de dekbedovertrekken. Deze producten zijn er in de mooiste designs, waardoor het een extra toevoeging is aan de feel & look van uw slaapkamer. Dankzij de hoge kwaliteit kunt u er ook lang van genieten. Ontdek het nu zelf en bestel uw favoriete dekbedovertrek van dit prachtige merk.